Seyhan sonuçtan hiç memnun değil

Hepsiburada Para İademi Bir Türlü Gerçekleştiremedi

11 Ağustos 2023 11:01

Hepsiburada'dan 16 Temmuz 2023 tarihinde 335 044 494 sipariş numaralı 411 liralık alışverişim oldu. Ürün geri Hepsiburada'ya gitmiş, bana gelmeden 3 Temmuz Perşembe günü kayıt oluşturdum. Paramın iadesi gerçekleşmesi adına kayıt açıldı, en kısa sürede iade olacağı söylendi. 7 Temmuz Pazartesi günü bir hatırlatma yaptım, bugün akşama kadar mutlaka yatar dedi. Yatmazsa arayın dedi. Salı günü aradım, 48 saat içinde mutlaka ama mutlaka yatar dendi, yatmadı. Çarşamba aradım, aynı. Bugün günlerden perşembe, aradım, aynı. Hep kayıt açıyorlar, bir türlü paramı iade etmiyorlar. Bu kayıtları inceleyen bölüm ya işini düzgün yapmıyor ya da her şeyi sallıyor. Böyle bir sorun iki yıl önce yaşamıştım, şikayet var, yani sizin sayenizde çözülmüştü. Yine yardımcı olmanızı sizden rica ediyorum.

11 Ağustos 2023 11:05 (Şikayetten 4 dakika sonra)

11 Ağustos 2023 11:54
Seyhan
Seyhan
17 Ağustos 2023 00:51

Hepsiburada hala sorunumu çözmedi Ben tekrar tekrar aradım tekrar tekrar kayıt oluşturuyoruz laflarıyla erteliyorlar Depodaki kişi paralar repo yapsa 10 binlerce kişinin parasını çalıştırsa aklıma gelmiyor değil yani ama şikayet vara sorunu çözecekmiş gibi hemen cevap verdiler 2 dakika bile beklemediler ama benim sorun sorun oldu kaldı.

08 Ağustos 2023 21:40

13 Eylül 2023 14:37
Hepsiburada İademi Yapmıyor Geri Dönüş Yapılmıyor
Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

Muhammed
16 Kasım 2023 19:25