Süha sonuçtan çok memnun

15 Kasım 2023 21:46
Süha'nın Teşekkür Mesajı
“Şikayetvar ailesine hassasiyetle çalışmaları ve bizi böylesine güzel temsil ettikleri için çokça teşekkür ediyorum.”
profile profile profile
15 Kasım 2023 12:00

Video yüklemiştim ancak bir de buradan yazılı bir şekilde durumu izah edeceğim. Az evvel Hepsiburada tarafından oluşturmuş olduğum şikayet sonucunda arandım. Ve bir hafta öncesinde sipariş vermiş olduğum ürünün teslim tarihi geçmiş olmasından sonra şikayet kaydı oluşturdum ve ardından iki gün sonra bugün arandım. Bana söylenilen şey oldukça manasız ve uygun olmayan bir şirket yaklaşımıydı. Şirket bana diyor ki: "yaşamış olduğunuz problemden dolayı çok özür dileriz ürün kontrol edildiğinde maalesef tedarik edilememekte, bu durumun size yaşatmış olduğu mağduriyeti gidermek adına ve sizlere Özümüz adına 20 TL bir kupon tanımlıyoruz profilinize! " Resmen tüketici ile dalga geçiyorlar. Telefondaki hanımefendiye dedim ki ben o 20 TL'yi düzgün yapın. Beni bir haftadır ürünüm için bekleten bu konuda mağdur eden koskoca Hepsiburada firmasının olaya bulmuş olduğu çözüm tüketicinin aklıyla dalga geçmektir. Yaşadığım son zamanlardaki problemlerden dolayı artık artık kullanmayı düşünmedim Hepsiburada dan üyeliğimi de siliyorum.

15 Kasım 2023 12:03
Hepsiburada Olmayan Ürün Satıyor!

Şu anda ürüne tekrardan girip bakmak istediğimde ise ürünün yayından kaldırıldığını gördüm. Gerekli belgeleri paylaşıyorum.

15 Kasım 2023 21:50 (Şikayetten 3 dakika sonra)

16 Kasım 2023 10:15
26 Aralık 2023 09:28

Yaptığım şikayetler sonucunda bana ürün yok diyen Hepsiburada o ürünü bana gönderdi. Hani yoktu?! Yani dalga geçiyor gibi bir hareket. Ürünümü teslim etmiyor, geciktiriyorlar. Sonra ürün kalmamış stok yok deniliyor. Ve ürün de satıştan kaldırılmış oluyor. Ben şikayetlerde bulununca da ve buraya da şikayette bulununca bana ne hikmetse o 'yok' denilen ürün bir anda var oluyor ve bana kargolanıyor.

26 Aralık 2023 09:29

Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

Abdullah
08 Temmuz 2025 17:51

Fiyat Hatası Gerekçesiyle İptal Edilen Siparişlerim Teslim Edilmedi

02 Ekim 2025 22:13
Doğuşhan sonuçtan hiç memnun değil

Doğuşhan
10 Eylül 2025 14:58