21 Haziran 2024 19:30

Hepsiburada alışveriş sitesi üzerinden kirpipet ten Cat Chow kuzu etli pouch kedi maması 85 gr 26 adet (max SKT) sipariş verdim 19.06.2024 te 496246884 sipariş numarası ile siparişim bugün ben işteyken kargocu kapıya bıraktı. Siparişi MNG Kargo'nun evrak poşeti ile içinde sadece 85 gr. 1 adet yaş mama koyup göndermişler ve faturayı da el ile 26 adet yazmışlar. Şaka gibi 25 adet ürün eksik gönderiyorlar evrak poşeti ile ama fatura ne hikmetse 26 adet 445 TL olarak kesiliyor. Zaten poşeti Açarken videoya çektim fakat dosya büyük olduğu için etkileyemeyeceğim ne yazık ki. Adamlar resmen dalga geçmişler. Talep oluşturduk bakalım geri dönüş olacak mı? Aman derim.

21 Haziran 2024 19:35 (Şikayetten 4 dakika sonra)

25 Haziran 2024 09:29

Faruk sonuçtan hiç memnun değil

10 Ağustos 2024 14:12
Hepsiburada Adına Güvenerek Alışveriş Yaptım Hata Ettim
Hepsiburada Adına Güvenerek Alışveriş Yaptım Hata Ettim
Merve sonuçtan çok memnun

02 Aralık 2024 17:31
"Hepsiburada her zaman müşteri odaklı oldu. Ne zaman bir şikayetim olsa bir sorun yaşasam anında çözüme kavuşturuyorlar iyi ki Hepsiburada var çok teşekkürler"
Özensiz Paketleme Yüzünden Kedi Mamam Bozuldu
Özensiz Paketleme Yüzünden Kedi Mamam Bozuldu
Mustafa sonuçtan çok memnun

17 Ekim 2023 15:02
"Göstermiş olduğunuz ilgi ve alakadar yaklaşımınızdan dolayı Hepsiburada Com ve çalışanlarına, Saygı ve Şükran, larımı sunarım."
Sinem sonuçtan memnun

23 Kasım 2023 00:45
"Ürünün ücret farkı kadar kupon tanımlayarak mağduriyetimi giderdiler teşekkür ederim"

02 Kasım 2024 22:02

Hepsiburada Kategorileri