Halkbank Zorunlu Trafik Sigortası

Halkbank Zorunlu Trafik Sigortası
09 Mayıs 2023 13:01

27.04.2023 tarihinde Halkbank üzerinden taşıt kredisi çekmek için müracaatta bulundum banka çalışanı tarafından eğer krediyi bankamız tarafından çekerseniz trafik sigortanızı bankamız üzerinden yapmak zorundasınız dendi bu süre zarfında özel sigorta şirketinden trafik sigortası fiyatları aldım ama bankanın yaptığı sigorta daha uygun geldi. Bende mantıklı olarak kabul ettim ancak krediyi aldıktan sonra sigorta yapılmadı. Şu an trafik sigortam yok ve bunu sorduğumda bankamız size sigorta yapamıyor sistemsel arıza yüzünden dışarıdan yaptırabilirsiniz deniyor madem zorunlu olarak bankanız üzerinden yapacaktık şimdi neden özelden yaptırmak zorunda kalıyoruz ve şu an sorduğumda fiyat güncellemesine gidebilir yüksek sigorta ücreti çıkabilir deniliyor

09 Mayıs 2023 13:11 (Şikayetten 10 dakika sonra)

12 Mayıs 2023 10:49

Müşterimize e-mail kanalı ile bilgi verilmiştir. Sayın Müşterimiz; ürün ve hizmetlerimizle ilgili öneri, istek ve şikâyetlerinizi; 7/24 hizmet sunan Halkbank Dialog'un telefonlarından, faks ve web sitemizden iletebilirsiniz. Saygılarımızla, T. Halk Bankası A.Ş.

Eren
Eren
14 Mayıs 2023 05:24

Hangi e mail benim sistemde mail adresim yok gelen mailleri kontrol ettiğimde böyle bir geri dönüş bile olmadı

Halkbank’tan Zorunlu Hayat Sigortası Kesintisi Ve İade Reddi

Ceylan