Halkbank Promosyon İadesi Ve Tayin Sonrası Belirsizlik

19 Kasım 2024 22:46

Devlet memuru olarak görev yapmaktayım. Bu esnada Halkbank tarafından promosyon aldım. Ancak daha sonra başka bir ile tayinim çıktı ve Halkbank'tan maaş almamaya başladım. Şu an başka bir banka ile çalışıyorum.

Halkbank ile yaptığım görüşmede herhangi bir borcumun ve ödeme yapmam gerektiğinin olmadığı söylendi. Ancak banka şubesi aradığında 'siz hesabınıza yatırın, biz oradan çekeriz.' gibi bir ifade kullanıldı. Bu durumda ne yapmam gerektiğini ve bu durumu daha önce yaşayan varsa nasıl bir yol izlediklerini öğrenmek istiyorum. Bilgi verir misiniz?

20 Kasım 2024 09:02 (Şikayetten 10 saat sonra)

20 Kasım 2024 14:33

Müşterimize e-mail kanalı ile bilgi verilmiştir. Sayın Müşterimiz; ürün ve hizmetlerimizle ilgili öneri, istek ve şikâyetlerinizi; 7/24 hizmet sunan Halkbank Dialog'un ve Halkbank Kurumsal Dialog’un telefonlarından, faks ve web sitemizden iletebilirsiniz. Saygılarımızla, T. Halk Bankası A.Ş.

18 Nisan 2024 11:11
Sıradan sonuçtan hiç memnun değil

Sıradan
26 Ocak 2024 16:51