Erkan sonuçtan hiç memnun değil

Halkbank Paraf Kart Mağduriyeti

07 Eylül 2023 01:09

Paraf kampanyasında giyim sektörü ücretsiz 3 taksit diyor alıyoruz ürünü vay efendim pos cihazı farklıymış ya ben buna ne yapabilirim aldığım ürün belli faturası belli bu iki oldu artık yeter milli olsun diye Halkbank kullanıyoruz ama karşılık sıfır.

Kendime yeni kredi kartı çıkarttım taksitlerin yüklü olduğu için sizin kartınızı bir anda iptal edemiyorum ama her ay düştükçe ve taksit ödemelerim gittiğinde kartınızı iptal edeceğim ve umuyorum ki bir müşteri temsilciniz beni neden iptal ediyorsunuz diye aramaz.

07 Eylül 2023 08:54 (Şikayetten 7 saat sonra)

07 Eylül 2023 09:56

Müşterimize e-mail kanalı ile bilgi verilmiştir. Sayın Müşterimiz; ürün ve hizmetlerimizle ilgili öneri, istek ve şikâyetlerinizi; 7/24 hizmet sunan Halkbank Dialog'un ve Halkbank Kurumsal Dialog’un telefonlarından, faks ve web sitemizden iletebilirsiniz. Saygılarımızla, T. Halk Bankası A.Ş.

Ömer sonuçtan hiç memnun değil

14 Kasım 2023 10:08

Halkbank Paraf Kart Faiz Sorunu Ve Yanlış İşlem

21 Şubat 2025 22:39
Bülent sonuçtan hiç memnun değil

Bülent
02 Nisan 2024 11:21