Dicle sonuçtan hiç memnun değil

31 Mayıs 2024 08:50

Annemin Halkbank'ta emekli aylığı var. 29 Mayıs'ta annemin telefonuna Halkbank'tan Paraf'tan mesaj geldi ve annem zaten yaşlı, bankaya tek başına gidemez ve gitmedi de; sürekli evdeydi. Halkbank müşteri hizmetlerini aradım, temsilci bana Diyarbakır Ofis Halkbank Şubesi'nin sizin adınıza kredi kartı başvurusu yaptığını söyledi. Bizden izinsiz ve onaysız nasıl yapılır dedim. Önce kredi kartı başvurusunu iptal ettim, sonra şube ile ilgili şikayet kaydı açtırdım. Dün, yani 30 Mayıs sabahı, sözde Diyarbakır Ofis Şubesi'nden aradılar. Beni arayanın ismini sordum, E*** dedi. Belki de işlemi yapan kendisiydi. Şikayet için aradık sizi dedi. Yeni kartların hepsinde kredi kartı özelliği var dedi. Ben de dedim ki biz yeni kart başvurusunda bulunmadık. Ben böyle söylerken kendisi ısrarla yeni kart özelliğinde kredi kartı olduğunu söylüyordu. Ve şunu dedim: tamam, yeni kartın kredi kartı özelliği olabilir ama biz yeni kart talebinde bulunmadık. Banka otomatik gönderiyor dedi. Ve bankanın müşteri hizmetleri ile konuşurken akşam bana böyle bir şey olmadığını söyledi. Ben de şubeden beni arayan E*** Hanım'a bunu bilerek kendi ay sonu priminiz için yapıyorsunuz dedim. Banka çalışanları olarak dedim, hayır dedi. Tabii inanmadım. Emekli insanların hesaplarıyla oynayarak sahte işler yapıyorsunuz. Bir de şube çalışanı E*** Hanım ayrıca diyor ki sorun değil, kart gelince açıp kullanmazsınız. Bu ne demek oluyor? Demek ki kendisi yapmıştır ve maaş primi için yapmıştır. Şikayetçiyim Halkbank'tan, Diyarbakır Ofis Şubesi'nin çalışanından onaysız ve izinsiz yaptığı işlemden dolayı. Acil aranmak istiyorum. Konu ile ilgili. Teşekkürler.

31 Mayıs 2024 08:59 (Şikayetten 8 dakika sonra)

31 Mayıs 2024 11:52
31 Mayıs 2024 11:58

Ben onun kızıyım ve vekaleti var bende, bakarsanız zaten görürsünüz işin içinden böyle kaçmayın, ki zaten belirttim kadın yaşlı uğraştırmayın yaşlı insanları.! Arasanız beni öğrenirsiniz vekâletin olduğunu. Geri dönüş yapmamak için böyle yazmayın. CİMER'e de yazdım şikayeti.! Twitter'da da yazıyorum şimdi.

31 Mayıs 2024 11:59

Çalışanınız bizden onay almadan işlem yapınca bu maddeyi göz önüne almıyorsunuz, nerede gizlilik kanunu.!

Doğukan
27 Haziran 2024 14:26

23 Ekim 2024 09:30
Halkbank'ın Israrcı Kart Gönderimi

28 Eylül 2023 23:37
Alpaslan sonuçtan hiç memnun değil

Alpaslan
23 Temmuz 2025 20:20
İlgi sonuçtan hiç memnun değil

Halkbank'tan Kurtulmak İstiyorum: Kapatılan Kartlara Gelen SMS'ler

17 Ekim 2024 18:48