Osman sonuçtan hiç memnun değil

Hadi - TOMBANK Tom Bank Hesap Yükseltme Sorunu

10 Haziran 2024 14:29

Tom Bank Hadi Kart macerası. Çocuğumun harcama yapması ve harçlığını biriktirmek için kolay bir yol gibi geldi, aldık kullandık. Ancak son günlerde yolladığım para geri gelmeye başladı. Hesap yükseltmem gerektiğini uygulamadan öğrendim. Yükseltme işlemi yaptım, müşteri hizmetleri ile görüntülü görüşme yaptım, her şey tamam denildi. Ancak hesap yükseltme işlemi gerçekleşmedi. Tekrar aradım, kısa sürede işlem bitecek dendi. Ben de çok üzerine düşmedim. Bugün aradım, mail adresim yok diye işlem gerçekleşmemiş dediler. Şimdi sorun şu: Madem gerçekleşmedi, neden haberim yok? Paramı verin. Ben kart iptali istiyorum, yok limit var olmaz, hesabı kapatın yok olmaz para var. Yani çok bir miktar değil ama genel olarak hesaplandığı zaman herkese bunu yapsalar günlük faizden neler kazanıyorlar siz hesap edin. Hadi Kart pişmanlık, bu oyuna gelmemek için gerekeni yapın.

15 Haziran 2024 09:23

Hadi kart ile şikayet yayınlandıktan sonra hesapta kalan parayı nakit olarak çekmemize izin verilmiyor artık, teşekkürler hadi, teşekkürler tombank

19 Haziran 2024 17:09

Tom bank aradı adamların şikayetten haberi yok hala hesap yükseltmeye çalışıyor. Hesabı kapatın diyorum ses kayıtlarını dinlemek lazım diyor ya sabır

06 Kasım 2024 16:28 (Şikayetten 4 ay sonra)

Merhaba, Hadi uygulaması hakkında soru ve taleplerine yanıt verebilmemiz için Müşteri Hattı’mızı arayabilirsin. T.O.M. Bank Müşteri Şikayet Yönetimi Birimi

Semra sonuçtan hiç memnun değil

Tom Bank Hadi Kart Mağduriyeti Ve Faturamı Ödeyemiyorum

10 Temmuz 2025 09:47
tom-bank-hadi-kart-magduriyeti-ve-faturami-odeyemiyorum-1.jpg
Yusuf sonuçtan çok memnun

Tom Bank'ta Hesap Kapatma Çilesi

17 Mart 2025 10:07
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

27 Eylül 2024 16:18
Emine sonuçtan hiç memnun değil

Tombank Hadi Kartı İle Yetersiz Limit Ve Teknoloji Eksikliği

08 Şubat 2025 20:40