Mahmut sonuçtan hiç memnun değil

Hadi - Tombank Denilen İlk Kez Duyduğum Banka Üzerinden Gelen Bir E-posta!

11 Haziran 2024 14:28
Mahmut
Mahmut
09 Haziran 2024 18:20

Hadi uygulaması nedir ya

06 Kasım 2024 16:29 (Şikayetten 4 ay sonra)

Merhaba, Hadi uygulaması hakkında soru ve taleplerine yanıt verebilmemiz için Müşteri Hattı’mızı arayabilirsin. T.O.M. Bank Müşteri Şikayet Yönetimi Birimi

Özer
Özer

Mahmut bey yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım, ayrıca hiçbir banka bana kredi kartı vermezken adamlar tek bir sözüme kart gönderdi hem de 250.000 TL limitle ve a-101 marketlerde kullanabileceğim 500.000 TL alışveriş kredisi açtılar siz bu bankayı karalamak yerine sizin bilgilerinizi kullanarak ve telefonunuzu kullanarak alışveriş yapılmış mı onu kontrol edin daha iyi olur, arkadaşımın başına gelen bir olay oğlu babasından habersiz hesap açarak bir şekilde babasını da banka ile görüştürerek onay alarak alışveriş kredisi kullanmıştı siz de de böyle bir durum oldu mu ona bakın bence

İlker
İlker

Arkadaşlar hadi kartı sadece A101de değil her yerde tüm mağazalarda kullanabilirsiniz ben çok ama çok memnunum ömür boyu kart ücreti aidat yok bu da güzel bir şey restoran market mağazalar otobüste Kent Kart kısacası her yerde kullanabilirsiniz teşekkür ederim Tom bank

Gursen
Gursen

Hadi ile yaptığım tüm alışverişlerde param anında hesabıma yansıdı bir sorun yaşamadım ama bu tür şikayetleri duyunca tedirgin oluyorum ama güçlü bir banka dijital bir banka dijital bir bankada işlem yapılmadan herhangi bir yansıma olmuyor hani insanlara da doğru bir şekilde yönlendirin insanları şüphede bırakmayın yaşadığınız gerçekten bir deneyimi düzgün anlatın ben hiçbir sorun yaşamadım ve ha ile de gerçekten 5 bin yakın bir para kazandım

Kenan
Kenan

Tom Bank Türkiye'nin en büyük dijital bankası oldu. Tüm A101'lerle ortak çalışıyor. Bence kar payları ve hizmetleri çok iyi.

Tom Bank 3 Günlük Gecikme Sonrası Hesap Ve Kartı Kapatması

13 Mayıs 12:40
Meltem sonuçtan hiç memnun değil

Tom Bank Hadi’de Kredi Ve Veresiye Limitlerimin Haksız Kapatılması

11 Mayıs 16:05