Rabia sonuçtan hiç memnun değil

Mersin Mezitli Gratis Şubesi Kasiyer Personeli

Rabia
19 Aralık 2023 19:55

19.12.2023 akşam 17.15 sıralarında Mersin Mezitli'deki Gratis mağazasına alışveriş yapmak için girdim. Alışverişimi tamamlayıp kasaya vardığımda sıraya girdim. Kasiyer personelin adı G*****'dü. Önümdeki müşteri, kasiyer arkadaşın kendisiydi. Yaklaşık 10 dakika boyunca özel sohbetleri yüzünden bekledik. Sıra bana geldiğinde alışverişimi tamamladım ve ödememi yaptım. Bu sırada 4 yaşındaki kızımla ilgileniyordum. Alışveriş esnasında kasiyer 'Poşet ister misiniz?' diye sordu. Ben de 'Hayır' yanıtını verdim. Ödeme sırasında dikkatimi kızıma verdiğim için poşet istemediğimi fark etmedim. Hemen 'Pardon, dikkatsizlik ettim. Poşet ekleyebilir misiniz?' dedim. Ancak kasiyer 'Alışverişiniz bitti' diyerek yardımcı olmayı reddetti. 'Pardon, kusura bakmayın, hatamı kabul ediyorum, lütfen yardımcı olun' dedim. Ellerim ürün doluyken yardımına ihtiyacım vardı. Ancak kasiyer, yardımcı olamayacağını söyledi. 'Ne kadar ödeme yapmam gerekiyor?' diye sordum. 'Hayır, alamazsınız, parayla satmıyoruz' yanıtını aldım. Kasiyerin tavrını anlamadım. Kızımı tutmaya çalışırken aynı zamanda ürünleri de taşımaya çalışıyordum ve bu durumdan dolayı gerilmiştim. Arkamdaki kadın müşteriye, poşetin parasını verirsem onun alışverişi sırasında poşeti alıp alamayacağını sordum. Kasiyer ise 'Hayır, böyle bir şey konuşamazsınız. Kameralar çekiyor' diyerek engel oldu. 'Ne yapmaya çalışıyorsunuz?' diye sordum. Kasiyer, bana yardımcı olmak yerine engel olmaya devam etti, bana bağırarak beni azarladı ve sürekli gözlerini devirdi. Diğer müşteri, benim için poşeti ekletti ama kasiyer hâlâ poşeti vermemekte ısrar etti. 'Lütfen artık verebilir misiniz?' dediğimde ise 'Hayır, size veremem' yanıtını aldım. 'Aradaki husumeti mağaza dışında halledin' dedi. Ben hayatımda ilk defa karşılaştığım biriyle neden husumet yaşayayım ki? Sürekli gittiğim bir mağaza ve ilk kez böyle bir çalışanla karşılaşıyorum. Kaba, saygısız ve kurumsal bir işletmeyi temsil etmeye uygun olmayan bir tutum sergiliyor. Eğer bu konuyu ciddiye alıp bir yaptırım uygularsanız, gerçekten memnun olurum. Teşekkür ederim, saygılar.

profile profile
20 Aralık 2023 09:25 (Şikayetten 13 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Yaşadığınızı belirttiğiniz konuyu tarafımıza ilettiğiniz için teşekkür ederiz. Gerekli araştırmalar yapılarak en kısa sürede sonuç tarafınıza iletilecektir. Konuyu bilgilerinize sunarız, Saygılarımızla. Gratis Müşteri Hizmetleri

Gratis Magnesia AVM'deki Etiket Fiyat Uyuşmazlığı

Duygu
04 Ekim 2023 12:42
Menekşe sonuçtan hiç memnun değil

Menekşe
24 Mart 2025 21:38
Tuğçe sonuçtan hiç memnun değil

Poşet Talebime Olumsuz Ve Katı Yaklaşım

Tuğçe
06 Eylül 2025 18:03

22 Kasım 2023 00:08
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

04 Ekim 2023 18:20
Gratis Kategorileri