Hilal sonuçtan hiç memnun değil

Gratis Kırılan Ürün İçin Ödeme

Hilal
01 Haziran 2024 21:02

Dün Bursa Gürsu Gratis mağazasında yeterince alışveriş sepeti olmadığı için ürünleri elimde taşımak zorunda kaldım. Bu sırada elimden içinde sıvı olan cam şişedeki (hiçbir kutu ambalaj koruması olmayan) ürünüm düştü ve kırıldı. Mağaza çalışanları ürünün parasını ödememi istedi. Mağazada yeterince sepet olmaması benim suçum muydu? Ya da Gratis gibi bir markanın ürün sigortası yok mu yani? Kırık da olsa alıp kullanabileceğim bir ürün olsa neyse ama hiçbir şekilde elime geçmeyen bir ürün için neden fiş kesilerek parası benden alındı?

28 Haziran 2024 22:38

07 Haziran 2024 12:05 (Şikayetten 5 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Yaşadığınızı belirttiğiniz konuyu tarafımıza ilettiğiniz için teşekkür ederiz. Gerekli araştırmalar yapılarak en kısa sürede sonuç tarafınıza iletilecektir. Konuyu bilgilerinize sunarız, Saygılarımızla. Gratis Müşteri Hizmetleri

Filiz sonuçtan hiç memnun değil

Filiz

01 Mart 2025 00:59

Mizgin
27 Ekim 2024 18:25
Kırık Ürünler Ve Çözüm Bulunamayan İade Süreci

Gratis Mağazasında Kırılan Ürünlerin Ücreti Çalışana mı Yansıtılıyor?

Neslihan
08 Ekim 2024 19:26