Gratis Darıca Şubesinde Çalışanların Saygısız Tavır Ve Konuşmaları

Gratis Darıca Şubesinde Çalışanların Saygısız Tavır Ve Konuşmaları
Bilge
15 Nisan 2024 14:13

İstanbul Gratis şubesinden aldığım ürünleri ikamet ettiğim Darıca şubesinde iade etmek istedim. Kasiyer ürünlerin bazılarını iade alamayacağını söyledi. Bende sonuçta hepsini Gratis'ten aldım ne fark eder diye ısrar ettim diye "saygısız" kasiyer "hasbinallah" diyerek sinirli bir şekilde bana tepki gösterdi. Bende müşteriyle bu şekilde konuşmamasını söyledim ve terbiyesizlik yapma dedim. Bağırmaya başladı müdür hanım duydu ve geldi o da bana tepki gösterdi ve kasiyeri haklı çıkarırcasına o hamile anlayış gösterin dedi bana ve kasiyere sen git dinlen dedi. Ben derdimi anlatmaya çalıştıkça bu sefer müdür hanım benimle polemiğe girmeye çalıştı. Kısacası ben doğal olarak İstanbul şubesinden aldığım ürünleri başka bir şubesinden iade edemeyeceğimi bilemem o yüzden beni uyarmaları gerekirdi. Ben de almazdım ve böyle maddi manevi mağdur olmazdım. Çalışanlarınızın müşteriye hiç saygısı kalmamış sırf bu yüzden Gratis'ten nefret ediyorum artık gitmem.

15 Nisan 2024 17:47 (Şikayetten 3 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Mail üzerinden bilgilendirme yapılmıştır. Saygılarımızla, Gratis Müşteri Hizmetleri

Gratis Güngören İ̇nönü Caddesi

14 Mayıs 2024 16:02

02 Aralık 2024 20:21

İrem
30 Ekim 2024 20:26
Beyza sonuçtan hiç memnun değil

Beyza
24 Şubat 2025 02:56