Ataşehir Mozaik Çarşı Gratis'te Rahatsız Edici Alışveriş Deneyimi

Pınar
09 Aralık 2024 17:22

İstanbul, Anadolu Yakası, Ataşehir Mozaik Çarşı, Gratis mağazanız ile ilgili her gittiğimde yaşadığım bir sorunu, ve bugün son olarak yaşadığımı paylaşmak, ve bir daha bu mağazanıza gitmeyeceğimi belirtmek, ve hakkınızdaki düşüncelerimi her yerde paylaşmaya devam edeceğimi söylemek istiyorum.
Ataşehir Mozaik Çarşı çalışanları, kapıdan bir müşteri girdiğinde, istisnasız herkese potansiyel suçlu gözüyle bakmaktadır. Sürekli peşinizde dolaşan bir mağaza çalışanı olduğunda ne kadar rahat alışveriş yapabilirsiniz? Üzerinize dikilen gözler de gayet rahatsızlık verici ( ki ben bugüne kadar bu mağazaya 100 defa girip çıkmışımdır). Bugün olan son olay: Kasaya geldim, önümde bir bayan vardı. Benden sonra bir bayan geldi, ve maalesef memleketimizin görgü yoksunu insanı, beni görmezden görerek önüme geçti. Sesimi çıkarmadım ( bu arada kasadaki bayan arkadaş olanı görüyor) ; bir bayan daha geldi ( yaşlı olduğu için utandım bir şey söylemeye), o da önüme geçti. Oradaki görevli arkadaşların bir şey söylemesini bekledim 'sıra sizdeydi hanım efendi ' diyebilirlerdi, ama çok bekleyeceğimi anladığım için, aldıklarımı geri bırakıp mağazadan ayrıldım. Gayet kötü yönetilen, çalışanlarının ufacık tebessüm etmediği bu mağazaya bir daha uğramayacağım. Çalışanlarınızın eğitimine dikkat etmenizi rica ederim. Teşekkürler

09 Aralık 2024 18:29 (Şikayetten 1 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Mail üzerinden bilgilendirme yapılmıştır. Saygılarımızla, Gratis Müşteri Hizmetleri

Defne sonuçtan çok memnun

Defne
28 Mayıs 2025 22:47
"Süreç ile ilgili kısa sürede iletişim kurdukları ve saygı çerçevesinde çözüm odaklı davrandıkları için teşekkür ederim"
Gratis Mağazasında Saygısız Ve İlgisiz Çalışanlar Müşteriyi Bezdiriyor

Çankırılı
04 Nisan 2024 17:59
Gizem sonuçtan hiç memnun değil

Gizem
17 Kasım 2024 20:16