Oktay
24 Ekim 2024 14:24

21.10.2024 saat 13.22'de Getir Büyük platformundan 650,91 TL tutarında sipariş verdim. Verilen siparişte ilgili adımda kurumsal fatura bilgisini seçtim.
Sipariş aynı gün teslim edilmiş olmasına rağmen mobil uygulamada kurumsal fatura gözükmemektedir.
Sipariş gününden sonraki her gün [email protected] e-posta adresine durumumu anlatan e-posta attım ve 0850 532 50 50 Getir Müşteri Hizmetleri'ne kurumsal fatura oluşturulması için çalıştığım şirkete ait VKN, Vergi Dairesi, Şirket Adı ve Şirket Adresini ilettim. Bunlara rağmen halen daha kurumsal fatura ne mobil uygulamada görüntülenebilmekte, ne de bana veya çalıştığım şirketin e-fatura birimine iletilmemiştir.
Müşteri hizmetleri ve mobil uygulamada yer alan canlı destek birimleri kayıt açmakta ama çözüm sağlanmamaktadır.

*Siparişe ait tutarı kendi kartımdan ödediğim için çalıştığım şirkete bu faturayı beyan etmem gerekmektedir. Fatura oluşturulmadığından beyan edemiyorum ve ücreti tahsil edemiyorum.

İvedilikle çözüme kavuşturulmasını bekliyorum. Aksi durumda Getir Perakende Lojistik A. Ş. fatura kesmediği için CİMER ve t. C. Hazine ve Maliye Bakanlığı'na şikayette bulunacağım.

Şafak
20 Nisan 2024 10:03
Esranur sonuçtan hiç memnun değil

Esranur
09 Kasım 2024 22:29
Getir'de Fatura Krizi: Müşteri Hizmetleri Yetersizliği
Getir'de Fatura Krizi: Müşteri Hizmetleri Yetersizliği
Ceren sonuçtan hiç memnun değil

Ceren
14 Eylül 2024 16:46

Burak
23 Nisan 2024 12:07
Tc Asli sonuçtan hiç memnun değil

Tc Asli
30 Ekim 2024 09:22