Deniz sonuçtan hiç memnun değil

Garanti BBVA Topçular Garanti Şubesi Saygısız Davranışı

29 Mayıs 2023 13:36

29.05.2023 Tarihinde İstanbul İli Topçular Garanti BBVA bankasından hem kurumsal hem de bireysel 2 numara aldım 25 numara bireysel 451 numara da kurumsal olmak üzere zaten şirket için ödeme yapacaktım. Öğle arası girmek üzereydi bende işim acil olduğu için vakit kaybetmemek adına dışarıdan ATM den işlem yapmak istedim. Yatırmak istediğim tutar 70 bin civarında olduğundan ATM günlük para yatırma limiti 30 bin e kadar izin veriyormuş. ATM parayı geri verince bende banka içinden işlem yapmak için bankanın kapısına yöneldim kapı kapalıydı. 20-30 yaş arası güvenlik görevlisi kapının arkasından baktı bende elimdeki fişi gösterdim görevli bana sıranız geçti dedi aynı zamanda da banka öğle arasına girdi dedi. Ama ben sıramın gelmediğini biliyordum. Çünkü ben dışarı çıkarken 23 numaralı işlem yapılıyordu. Ben görevli ile tartışırken birden içeri daldım ve o anda 24 numaralı işlem numarası yandı. Ben sesimi yükselterek hakkımı aramak istedim. O arada da diğer güvenlik görevlisi yanıma geldi biraz münakaşa ettikten sonra banka müdürünüz veya yetkili kimse yok mu dedim. Oradan bir bayan bana müdürün dışarı çıktığını söyledi. Ancak şube müdürü güvenlik görevlisinin yanında sivil şekilde oturuyordu ve bu olan olayları izliyordu hiçbir müdahale de bulunmadı. Benim numaram yandı işlemimi yaptırdım. Bankadan çıkıp söylene söylene giderken iş yerime giderken hanın içinden geçmek zorunda olduğumdan, sonradan bankada çalışan personel olduğunu öğrendiğim, tesettürlü 30-40 yaşlarında 165-167 boylarında bir bayan benim söylediklerimi üstüne alacak ki, bir bayan bana laf attı. Bende geri dönerek siz benim neden bahsettiğimi biliyor musunuz dedim? Duydum dedi. Ne duydunuz vs dediğimde hakaret ettiğimi iddia etti ispat edin size söylediğimi dedim ve hanın içerinde bir den bağrışmaya başladık. Garanti Bankası şube müdürü, güvenlik görevlisi ve çalışan banko görevlileri de dahil, demek ki yaptığı işlerin bu kadar kalitesiz olduklarını bildiklerinden üzerlerine alındılar. Kaldı ki bu işi yapmaya katlanamıyorsanız yapmayın! Tepeden tırnağa çalışanlarda, Saygı Yok, Seviye yok, Müşteri memnuniyeti yok. Sizin gibi bir kurumla asla çalışmak istemem. Şikayet etsende geri dönüş bile yapmıyorlar onlar için bu kadar önemsizsiniz!

Metin sonuçtan çok memnun

04 Şubat 2024 20:01
"Sorun banka yetkilileri tarafından çözüme kavuşturulmuştur. Teşekkürler"

17 Temmuz 2023 08:11
Fetullah sonuçtan hiç memnun değil

04 Temmuz 2023 17:23

Yıldıray