Garanti BBVA KKB'ye Sizin KMH Gecikme Bildiriniz, Böyle Bir Şey Yok!

03 Haziran 2024 16:00

4 ay boyunca sizin avans hesabınızı kullanmaktayım. Her ayın son gününde siz otomatik olarak faizi ve vergisini çekiyorsunuz, ben de ertesi gün bu miktarı geri gönderiyorum hesaba. Benim avans hesap limitim şu an 100 bin tl, kullanılabilir limit ise 30 bin küsur, yani hesapta para mevcut, 0 bakiye değil sonuçta. Ben 4 yıldır KKB Findeks klasik paket satın alıyorum ve sürekli kendi puanlarımı, kredi bültenlerini, risk raporlarımı kontrol ediyorum. Bugün ne hikmetse bir tesadüf denk geldim, hem sizden bir e-posta geldi, mektupta diyordunuz ki ben 11.758 TL ödememişim. Sonra ben ara ara KKB Finansal Danışmanlık sipariş veriyorum ve bana profesyonel ve yetkili birileri arıyorlar ve finansal danışmanlık yapıyorlar. Şimdi bana dediler, sizin bankanızdan KMH gecikme bildiriniz, ben şok oldum. Nasıl yani dedim, evet dediler.
Neden ben şok oldum? Çünkü diyorum size, ben her zaman faiz ve vergi ödüyorum. Evet, ben KMH taksitli nakit avans çekmiştim 3 ay önce, ama siz zaten hesabımdan her taksiti çekiyorsunuz. Sonuçta para var hesabımda, kullanılabilir limitim var! Siz nasıl KKB'ye Findeks'e bir gecikme bildiriyorsunuz?! Ne zaman ben gecikme yapmıştım? Burada ne mantık var ne akıl var? Hangi gecikmeden siz bahsediyorsunuz? Hesabımda para var, kullanılabilir limitim var! Benim sinirim bozuldu, moralim bozuldu, ellerim şu an titriyor. Hızlı bir şekilde en kısa zamanda sizden bu konuda araştırma talep ediyorum ve detaylı bir şekilde sizden açıklama bekliyorum. E-posta yoluyla cevap vermenizi rica ederim.

Not: Bütün ekran resimlerini ekledim, inceleyebilirsiniz.

Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Taksitli Avansım Faize Gitti Borcum Bitmiyor

Büşra
05 Haziran 08:19

06 Aralık 2023 20:05

Elif
18 Mart 01:57

Halil
02 Ekim 2023 11:11
Dilara sonuçtan hiç memnun değil

Dilara
08 Kasım 2023 11:44