Bülent sonuçtan memnun

Garanti BBVA Görükle Şubesindeki Saygısız Çalışanlar ve Uygulamalar

09 Haziran 2023 14:04

Garanti Bankası, Görükle şubesi ile, anlaşmalı bir otomobil bayi kanalı ile tanıştım. Evrak imzalamak için şubemize gittiğimde, sıra numaram t** beyin gişesinde yandı ve bu vesile ile kendisi ile tanıştım. İlgisizlikte sınır tanımıyor. Senli benli konuşuyor, sanki asker/mahalle arkadaşıymışım gibi. Kredi ile ilgili doğru düzgün cevap bile alamadım. Bayi ile konuşun... Bayi ile konuşun diye, her defasında beni başından savmaya çalıştı. Hesabımla ilgili doğru düzgün bilgi bile alamadım.

Taksitimi ödemek istediğimde, önüme iki adet kredi çıktı, bir tanesi sigorta için para yetmemiş ve kredi kullandırmışlar, ama haberim yok, söyleselerdi para da gönderirdim. Konuyu şube müdürüne aktarmak istediğimi belirtmem üzerine, iyice nahoş tavırlar işte müdür orada git ne söylersen söyle demesi üzerine, yönlendirdiği yere gittiğimde müdür odası boştu, hemen müdür odasının kapısının karşısında oturan c**beye sorduğumda ise müşteri ziyaretinde gelmeyecek dedi, ama c**bey öyle bir oturmuş ki ayakları masanın altından çıkmış yayıla yayıla bana cevap verdi.

Bu şubeye gelen müşterilerin hiçbir kıymeti yok anlaşılan, çalışanların disiplin sorunu olduğu da ortada, ama nezaket kurallarından da bir haber oldukları ortaya çıktı. C** beyi uyardım bak bir müşterinin karşısında böyle ayaklarını uzatarak yatar bir pozisyonda konuşmanız çok yanlış, müdür beyi temsil ettiğini de ifade etti. Müdürleri olmaya bilir, ileteceğiniz bir konu var ise ben kendisi geldiğinde ileteyim gibi bir şey zaten olmadı. Bir de nasıl oturması gerektiğini bana sordu ve benim nasıl oturduğumu kritik etti. C**  kalsın kendisine yaptığım uyarı sonucunda benimle kavga yapacaktı. Kameralar beni teyit edecektir.

Bu kadar sorun yaşadım, sinirlerim bozuldu, nedenine baktığınızda, hiç alakasız bir konu yüzünden, biri beni dinlese sorunda olmayacak belki. Eve geldim bir telefon çaldı t** bey blokemin kalktığını, hesabın kapanması için bakiye kalmaması gerektiğini, söylediğinde ise iyice sinirlerim bozuldu, ben ona hesabın kapatılması ile ilgili bir talimat vermedim, istediği gibi bir müşteri olmadığım için benden kurtulmak istiyor anlaşılan, ancak yaptığı kabahatinden de beter.

15 Haziran 2023 06:03

Teşekkürler

22 Ekim 2023 12:21

Garanti Bankası Görükle Şube Müdürü, yaşanan olaylar karşısında, o kadar duyarsız kaldı ki, bir telefon etme nezaketini bile göstermedi.  Bu umursamaz davranışı çalışanlarına da sirayet etmiş.  şubelerde her şey yolunda iken müdüre gerek kalmadığını, ancak bir sorun olduğuda müdüre ihtiyaç duyulduğunu birinin hatırlatması gerekiyor. Sorun olduğunda da ortada müdür yok ne yazık ki.

07 Haziran 2023 18:58
Burak sonuçtan hiç memnun değil

Garanti BBVA Toptancılar Sitesi Konya Şubesi Tamamen Hüsran

06 Eylül 2024 05:28

19 Kasım 2024 17:41
Bircan sonuçtan hiç memnun değil

15 Şubat 2024 23:45

21 Haziran 2023 13:05