Fetih sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Bankası'nın Taksit Hatası

31 Ekim 2024 10:54

Garanti Bankası'ndan 24.10.2024 tarihinde çekilen tutar için 158.000,00 TL okul Troy logolu Flexi kartımdan kampanyaya katıldım fakat katıldığım halde taksit olmadı. Çağrı açtırdım müşteri hizmetlerine, onlar da 'Haklısınız, katılmışsınız ama taksit seçeneği çıktı.' diye olumsuz olduğunu ilettiler. Ama benim haklı olduğumu söylüyorlar. Bu durumda 'Ne yapabilirim?' dediğimde, 'Şikayet edebilirsiniz. Başka bir işlem yapamazsınız.' diyorlar. Her şekilde haklı olduğumu söyleyip hatalarını kabul ediyorlar ama 9 taksit kampanyasından yararlandırmıyorlar. Bu konuda nerelere şikayet etmem gerekiyorsa edeceğim.

01 Kasım 2024 08:56

Daha önce çektirdiğim kartımdaki işlemi iptal ettirdim bankanın 9 taksit yapmaması yüzünden şimdi 31.10.2024 tarihinde aynı tutarı bir daha çektirdim fakat bu seferde kampanyayı kazandığıma dair ekran görüntüsüde aldım. Buna olduğu halde beni okul kampanyası çektirdim kurumla sorun yaşatıyorsunuz. Haklarımı kazandığım halde iptal ediyorsunuz sonra taksit seçeneği çıktı diye olumsuz diye dönüş yapıyorsunuz. Benim mağduriyetimi giderin eğer taksit yapmayacaksanız ne diye okul taksit kampanyası çıkarıyorlar başka banka hesaplarımda var oradan çekim yapardım başım ağrımazdı bu seferki işlemi iptal ettirmeyeceğim eğer bunu da yapamıyorsanız sizin bankayla maaş dışında çalışmayacağım yer uğraştırdığınız

02 Ekim 2024 00:57
Garanti BBVA Troy Kart 9 Taksit
Ozan sonuçtan çok memnun

27 Eylül 2024 09:19
"Sorunumu çözdüğünüz için çok teşekkürler"

07 Kasım 2024 14:19

31 Ekim 2024 03:27