Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Bankası Şişli Şube

22 Mart 2024 12:04

4 TL'lik haciz işleminin neden yapıldığını ve neden konudan haberim olmadığını öğrenmek için telefon bankacılığı üzerinden Garanti Bankası'nı aradım. Bana şubelerden yardımcı olabileceklerini söylediler ve Şişli şubesine gittim. Oradaki yetkililer, kendi şubeme gitmem gerektiğini söylediler ve işlem yapmadılar. Kendi şubemde sorunu çözemedim ve evime yakın olduğu için ertesi gün tekrar Şişli şubesine gittim. Şubede çalışan görevli, dün de geldiğimi ve bu işlemi kendi şubemin yapması gerektiğini, dilekçe yazılması gerektiğini ve kendi şubemin bu işlemlerle uğraşması gerektiğini bildirdi. Ben de telefonla aradığımda bana şubenin fark etmeyeceğini söylediklerini aktardım. Ancak o, kendi şubemin bunları yapması gerektiğini olumsuz bir tavırla ifade etti.

01 Nisan 2024 14:16

Garanti Bankası başka bankada bulunan hesabıma 4 TL bloke koydurmuş icraya vermiş ve takipsizlikten dosya boşa düşmüş konu hakkında Garanti Bankası vali konağı şubem açıklama yapamıyor bilmiyorlar merkeze yazı yazdık onlar geri dönüş yapacak diyorlar iki hafta oldu hala arayan soran yok ayrıca Garanti Bankası'nda aktif hesaplarım var hiç eksi olmamış neden bir başka bankadaki hesabıma bloke kondu dört tl Garanti Bankası açıklama yaparsa sevinirim

Volkan sonuçtan hiç memnun değil

29 Mayıs 2025 17:58

08 Mayıs 2025 00:49
Ali sonuçtan hiç memnun değil

23 Aralık 2024 14:26
Tolga sonuçtan hiç memnun değil

08 Eylül 2023 21:48

Garanti Bankası Müşteri Hizmetlerinden Yeterli Destek Alamadım