Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

20 Haziran 2024 12:30

09.06 tarihinde kredi kartıma yurt dışı yatırım şirketinden 265.700 TL iade gelmiştir. 11.06 tarihinde 3.130.700 TL'si onaylanıp kartımda aktifleştirme oldu. Kalan 135 bin TL 7 gün boyunca provizyonda bekledi. Bankayı her gün aradım, işlemin 7 gün içinde onaylanacağını söylediler. Ama 8. gün provizyonda iade olarak bekleyen 135 bin TL ortadan kayboldu resmen. Parayı bana gönderen yurt dışı yatırım şirketi ile irtibata geçtim. Onlar toplam tutarın hepsini 7 parça olarak iade gönderdiklerini söylediler ve bana gönderim detaylarını, yani transfer belgelerini gönderdiler.

Şimdi Garanti Bankası müşteri hizmetlerinin bana verdiği cevap şu şekilde: 135 bin TL'yi geri gönderdiklerini söylediler ama bunun sebebi veya buna ait bir belge yok.

Şimdi ben 10 günden fazla süredir bekliyorum, ne yapacağımı bilmiyorum. Lütfen bana yardım edin. 135 bin TL'm resmen sistemde kayboldu.

Aşağıdaki konuşmaların ve ortadan kaybolan 135 bin TL'nin gönderildiğine dair belgeler.

Demet sonuçtan hiç memnun değil

19 Kasım 2024 14:36
Sedat sonuçtan hiç memnun değil

23 Ağustos 2023 11:34

25 Mart 2025 12:04
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

23 Temmuz 2024 15:01

Bilgim Dışında Yurt Dışı İşlemi: Yüksek Tutar Kartımdan Çekildi, Bankadan Yetersiz Destek

24 Haziran 2025 18:24
bilgim-disinda-yurt-disi-islemi-yuksek-tutar-kartimdan-cekildi-bankadan-yetersiz-destek-1.jpg

Garanti BBVA Kategorileri