Başak sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Bankası Kredi Kartım Kopyalandı, Banka Sorumluluk Almadı

19 Mart 2024 21:03

Garanti Bankası, 19.03.2024 tarihinde bankanıza ait kredi kartımdan iki defa birisi 19.384 TL'lik diğeri 255 TL'lik iki defa haberim ve onayım olmadan Amerika'dan kartımdan harcama yapılmış. Banka bu durumu şüpheli bularak tarafıma SMS göndermiş olup ben de SMS'si görür görmez banka ile iletişime geçtim. Fakat bankanın bana söylediği şu an hiçbir işlem yapamayacaklarını, benim şubeye gidip işleme itiraz edebileceğim söylendi. Ben de akşam saat 20.30'da hiçbir bankanın açık olmadığını, sizin bana SMS gönderip uyardığınız halde neden hiçbir işlem yapamayacağınızı sordum fakat bana verilen yanıt, üzgünüz biz buradan hiçbir işlem yapamıyoruz oldu. Üstelik 19 bin küsürlük ödeme hala provizyonda görünmesine rağmen yine de bir işlem yapılamayacağını söylediler. Kısacası banka hiçbir sorumluluk almadı. Tüm telefon görüşmelerim bankanızın datasında mevcut olup, onayım ve bilgim olmadan tamamen sizin banka güvenlik altyapınızın eksikliğinden kaynaklanan bu durumun derhal araştırılıp tarafıma bilgi verilmesini ve çekilen tutarların iptalinin sağlanarak tekrar hesabıma yatırılmasını talep ediyorum. Aksi takdirde yıllardır çalıştığım bankam olan sizlerden de davacı olacağımı bilmenizi isterim. Umarım banka Garanti Bankası olarak sorumluluk alıp yıllardır tüm yatırım ve harcamalarını sizinle yapan müşterinizi mağdur etmezsiniz. Acil geri dönüşlerinizi bekliyorum.

Yüksel sonuçtan hiç memnun değil

01 Ağustos 2024 15:30
Özlem sonuçtan hiç memnun değil

23 Ağustos 2024 18:54
Buket sonucu yetersiz buldu