Garanti Bankası Hiçbir Şekilde İlgilenmiyor

22 Mayıs 2024 17:03

Garanti Bankası ile yasal bir sürece girdim, kredi kartım sebebiyle. Her ay ödeme yapıyorum, ancak üç ay önce mobil bankacılıkta kalan borcumu 30 bin TL olarak görürken, avukatım 40 bin TL dedi (avukatlık ücreti hariç). Bu konuyla ilgili bankayla iletişime geçmesini söyledim; ancak 'Beni ilgilendirmez, şubenizle konuşun.' dedi. Şubeye gittim, durumu anlattım (avukatımın söylediklerini de dahil ederek) ve merkeze e-posta gönderdiklerini, bana dönüş yapılacağını söylediler; fakat kimse dönüş yapmadı. Avukatı aradığımda ise hiç cevap vermiyor. Bu süreçte mobil bankacılık üzerinden kredi kartıma ödeme yapmaya devam ettim; ancak bir aydır kartımın bilgileri, yani borç bilgilerim, mobil bankacılıktan kaldırılmış. Müşteri hizmetlerini aradığımda 'Şubeyle görüşün.' diyorlar. Şubeyle görüştüğümde ise 'Bilmiyoruz.' yanıtını alıyorum. Avukat ise 'Bu kısım beni ilgilendirmez.' diyor. Peki ben ne yapmalıyım? Para yatırmak istiyorum ve bilgilerimi görmek, ne kadar borcum kaldığını gözlerimle görmek istiyorum. Avukata güvenmiyorum; çünkü avukat, kartımdaki mevcut ekstra 10 bin TL'yi yok sayıyor.

Kübra sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Bankası'ndan Yanlış Bilgilendirme Ve Yüksek Borç Faizi

24 Ekim 2024 09:09
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Garanti BBVA Gecikmesi 90 Günü Doldurmayan Kredi Avukatlık Olur Mu?

13 Mart 2024 20:51
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

21 Temmuz 2023 17:54
Soner sonuçtan hiç memnun değil

18 Ocak 2024 08:42
Garanti BBVA Kategorileri