Franke Ocak Camı Patladı: Güvenlik Ve Kalite Hayal Kırıklığı

Franke Ocak Camı Patladı: Güvenlik Ve Kalite Hayal Kırıklığı
Görkem
26 Kasım 2024 21:37

Ocak Camı Patladı! Bu Nasıl Kalite? Zararımın Derhal Karşılanmasını Bekliyorum!
Franke marka ocak kullanırken camın bir anda patlamasıyla karşılaştım! Bu kadar pahalı ve kaliteli olduğu iddia edilen bir markanın ürünü nasıl bu şekilde patlayabilir? Üstelik bu durum hem maddi zarara hem de ciddi bir güvenlik sorununa neden oldu. Böyle bir sorumsuzluk kabul edilemez!

Ürünü alırken kalite ve dayanıklılık vaadiyle tercih ettim. Ancak sonuç tam bir hayal kırıklığı! Görsellerde de görebileceğiniz üzere ocak tamamen kullanılamaz hale gelmiştir. Bu durum hem ailemin güvenliğini tehlikeye attı hem de günlük yaşamımı altüst etti. Bu kadar basit bir sorunla karşılaşmak, Franke gibi bir markadan beklenmeyecek bir durumdur.

Zararımın derhal karşılanmasını ve ürünle ilgili gerekli işlemlerin hızla yapılmasını talep ediyorum! Eğer bu duruma hızlı bir çözüm üretilmezse, hukuki yollara başvuracağımı ve tüketici haklarıyla ilgili her türlü girişimi başlatacağımı açıkça belirtmek isterim.

Franke gibi bir markadan çok daha fazlasını bekliyordum. Bu yaşanan sorunun telafisi için acil dönüş yapmanızı bekliyorum!

Not: Görseller ekte paylaşılmıştır.

27 Kasım 2024 08:49 (Şikayetten 11 saat sonra)

Değerli Müşterimiz; Başvurunuz işleme alınıp, ilgili birimlere yönlendirilmiştir. Franke ürünlerini tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Franke Mutfak ve Banyo Sistemleri San. ve Tic. A.Ş Müşteri Hizmetleri

Ugur sonuçtan hiç memnun değil

11 Ocak 2024 15:36
Hulya sonuçtan hiç memnun değil

Hulya
06 Ekim 2025 16:24

Cam Ocak İçin Yedek Parça Bulunamıyor, Mağduriyet Yaşıyorum

Yeşim
29 Mayıs 2025 16:32
Cam Ocak İçin Yedek Parça Bulunamıyor, Mağduriyet Yaşıyorum
Necati sonuçtan hiç memnun değil

Necati
27 Aralık 2024 21:31