Sefa sonuçtan hiç memnun değil

Enza Home'dan Berjer Ayak Sorunu

Enza Home'dan Berjer Ayak Sorunu
10 Aralık 2024 11:26

Bu yazımı okuyan arkadaşlar, Enza Home'dan Dakar berjer aldım. İlk kuruluma geldiğinde ayağı problemli çıktı, fotoğrafını çekip geri gittiler. Aradan 3 ay geçti. Zar zor araya araya geldiler, yine getirdikleri ayak yamuk geldi. Yine fotoğraf çekip sipariş oluşturdular, aradan 4 ay geçti. En son bugün getirdikleri ayak yine sıkıntılıydı. Artık ne Enza Home'dan alışveriş yapmayı bırak, önünden bile geçmeyi düşünmüyorum. Enza Home sağlamdır, markadır derler, yalan dolan. Hiçbir şekilde inanmıyorum, bütün çevreme, eşime, dostuma anlattım, ben mağdur oldum.

21 Ocak 16:28

Ankara siteler Enza Home mağazasından aldığım berjerin ayağı kurulum sırasında sıkıntılı çıktı. Daha sonra fotoğrafını çekip gittiler ve değişeceğini söylediler. Yaklaşık 2 ay sonra zar zor araya araya geldiler. Yine getirdikleri ayak yamuk çıktı. Tekrar fotoğrafını çekip değişeceğini söylediler, elime herhangi bir evrak verilmedi. Aradan yine 2.5 ay geçti. Israrla sürekli aradım. Talebiniz oluşturuldu. Dağıtım aşamasında diye bahane uydurup durdular. 3. Kez yanlış ayak getirmişler. En son 17/12/2024 te görüştüm ve Yılbaşından önce geleceklerini söylemelerine rağmen bugün 21/01/2025 hiçbir hizmet tarafıma ulaşmadı. İade talebimi ilettim ancak iade talebimi de kabul etmiyorlar. Belli ki çok sağlam bir malzeme kullanmıyorlar. Üretimden çıkıp evime gelene kadar ayak yamuk vaziyette geliyor. Bunun tek bir açıklaması olabilir o da üretimde kullanılan malzemenin sağlam olmaması. Hiç kimseye önermiyorum çevremde mobilya almak isteyen hiç kimseye de önermeyeceğim.

11 Aralık 2024 08:03 (Şikayetten 20 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Başvurunuz ile ilgili olarak çözüm merkezimiz sizinle en kısa sürede iletişime geçecektir. Saygılarımızla, Yataş Grup

Erkan sonuçtan hiç memnun değil

Enza Home'dan Aldığım Koltuk Takımı Sürekli Sorun Çıkardı, Servis Ve Satıcı İlgisiz Kaldı

06 Mayıs 12:36

Özgür
09 Ekim 2023 08:52
Erkan sonuçtan çok memnun

12 Ağustos 2024 10:36
"Sorunu çözen ve ilgilenen personeller için teşekkürler"

08 Temmuz 2024 13:54

Enza Home Berjerlerde Sürekli Sallanma Ve Yedek Parça Gecikmesi