Tuğçe sonuçtan hiç memnun değil

Tuğçe
21 Ağustos 2023 00:18

Enza Home Esenler şubesinden nakit ödeme ile eylül 2022 tarihinde koltuk takımı, yatak odası takımı ve yatak satın aldım. Ürünleri benim için bekleyeceklerini söylediler. Temmuz 2023 itibari ile arayıp adres belirterek ürünlerin sevkini talep ettim. 3 hafta sonra sevk edeceklerini söylediler, sevkiyat için geldiklerinde gardolabın montajı için vida ve gerekli ekipmanlarını getirmedikleri için montajını yapamadılar. Yatağı getirmeyi unutmuşlar!

Şifonyerin çekmecesini yamuk yaptılar. Koltuk takımı için gelen ekip pis çalışması sebebiyle koltuk montajda bir çok yerinden kirlendi. Çalışanların terleri koltuk üzerine damlayarak leke oluşturdu. Aynı zamanda kirli elleriyle tuttukları için koltukta el izleri var. Durumu izah etmek için ve eksik gelen parçaları söylemek için mağazayı aradığımda mağazaya ulaşamadım (gün içinde 20 defa aradım).

Ertesi gün Esenler Enza Home şubesine gittiğimde e** c** k** isimli mağaza müdürü. Çok kaba bir tavırla "eşyaları alırken ben mağaza müdürü değildim sorumlusu ve muhatabınız ben değilim kimden aldıysanız onunla iletişim kurun" diye sert tavırda bulundu. 3 hafta sonra sevki yapılan eşyalarım için en az 15 gün sonrası gardırop montajına gelebileceğini söylendi. Koltuklarımın kirli olduğunu öyle istemediğimi söylediğimde Tüketici Hakları'na gidin bizi ilgilendirmez denildi.

Yatak odamın teşhir ürünü olduğunu şifonyerin o yüzden düzgün kapanmadığını söylediler. Ben teşhir ürünü almadım! Böyle bir şey bana belirtilmedi. Kendisi sorunumu çözmediği gibi ya da çözüm odaklı yaklaşmadığı gibi kibar ve sorumlu davranış sergilemedi. Çok kabaydı, ilgisizdi. Sürekli beni ilgilendiren bir durum yok dedi. Konunun ilgilisi sorumlusu muhatabı kim ise mağduriyetimin giderilmesi konusunda destek bekliyorum.

30 Nisan 12:29

Teslim Edilmemiş Koltuk Takımı Ve Yanıltıcı Bilgiyle Artan Mağduriyet

06 Nisan 13:36
Şeyma sonuçtan hiç memnun değil

Enza Home Adres Değişikliği Sonrası Teslimat Sözünü Tutmadı

28 Mart 19:13