Enpara.com Şirketim Cep Şubesine Girişiniz Kapalıdır Uyarısı

Enpara.com Şirketim Cep Şubesine Girişiniz Kapalıdır Uyarısı
26 Haziran 2024 02:41

Enpara.com şirketim hesabı cep şube kullanımına kapalıdır uyarısı ile karşılaştım. Kapalı olan hesap için ne amaç ile olursa olsun kullanıcıya bilgilendirme yapmadan bunu yapmanız, güven konusunda düşünülmesi gereken banka olduğunuzu göstermektedir. Ayrıca içinde bakiyesi olan bir hesabın kapatılabilmesi, yalnızca hesabın 3. şahıs tarafından kullanıldığını düşünüp bizleri korumaya almanız için anlık yapılıp (teyit için aranma koşulu ile) ve tarafınıza ulaşacak üst yazıda bloke talebi olması durumunda gerçekleşecek bir işlemdir. Aksi durum ve kullanıcıyı kendi belirlediğiniz süre dahilinde bekletmeniz bile (bakiye olarak) yasal olarak söz konusu değildir. Aynı mesleği icra eden biri olarak tüm prosedürlere ve işlemlere hakim olduğumu göz önünde bulundurup tarafıma acil dönüş yapmanızı rica ederim.

26 Temmuz 2024 23:19

Enpara 7 Haziran tarihinde numara güncelleme için benden istediği belgeleri iletmeme ve beni arayarak numaranız güncellendi demelerine rağmen neredeyse 2 aydır türlü sorunlar yaşatıyor bana. Numaram güncellenmemiş hesabıma erişimimi kapattılar kartlarımı kullandırtmıyorlar mobile girişim kesildi arıyorum hesap açık diyorlar arıyorum hesap kapalı diyorlar hesabıma bugün yanlışlıkla gönderilen parayı alamıyorum ekiplerin keyfini bekliyorum ekipler inceliyor ekipler sorunu bulacak sorun sizin eksik işlem yapmanız birbirinizden haberiniz olmaması çok acil hesabımdaki parayı göndericiye iade edin ben bıktım sizle uğraşmaktan artık hesap kapalıysa iade otomatik olur vergi aktif değil diyerek hesabı kapattık diyorsunuz açık diyorsunuz şimdi de dalgamı geçiyorsunuz? Siz kanunlara uygun hiçbir işlem yapmıyorsunuz parayı iade edin

26 Haziran 2024 08:00 (Şikayetten 5 saat sonra)

Merhaba, Talebinizi incelemeye aldık. En kısa süre içinde konuyu detaylı inceleyerek size bilgi vereceğiz. Sevgilerimizle, Enpara.com

26 Haziran 2024 11:43

Merhaba, Müşterimizin talebini inceleyerek 26/06/2024 tarihinde Enpara.com'da kayıtlı olan e-posta adresine yazılı olarak bilgi verdik. Bize her konuda, her zaman Enpara.com Çözüm Merkezi’mizden ulaşabilirsiniz.

Can
Can
26 Haziran 2024 18:27

Birbirinizden habersiz her arayan temsilcinin hesap açık neden giremiyorsunuz sorununu bile bilmemeleri trajikomik bir durum. Tam 2 gündür resmi hukuki bir dayanağınız yazınız açıklamanız yokken hesabıma girişime izin vermediğiniz gibi paramı transferde etmemek için imza uyuşmazlığı bahanesi uydurdunuz. 28 yıldır kullandığım imzamı hangi uzmanınız inceledi de uyuşmuyor dedi bilmiyorum fakat kendi isteğiniz ile konu her ne ama ne olursa olsun savcı talimatı olmadan kendi kafanıza göre bloke koymuş gibi göndermeyip kişinin parasını kendi bünyenizde tutmanızın gerekli tüm yaptırımları tüm şikayet okuyucuları şahit olsun ki bizzat tarafımca uğraşılarak yapılacaktır. Tarafınıza en kısa süre içinde resmi kurumlara yaptığım suç duyurusu evrakı ulaşacağını resmi yazı ekibinizin yazıya cevabının uzun sürmemesi için öncelik tanımasını rica eder biraz ciddiyetli ekip birliği içinde çalışmanızı dilerim.

Sebepsiz Hesap Kapatılması Ve Yetersiz Bilgilendirme Nedeniyle Mağduriyet

Kenan
23 Nisan 2025 22:23

10 Ocak 2025 20:17

Enpara Hesabım Aniden Kapatıldı Paramı Alamıyorum

Kağan
01 Ağustos 2025 22:55
Mesut sonuçtan hiç memnun değil

Hesabım Gerekçesiz Kapatıldı, Acil Çözüm Bekliyorum

Mesut
08 Şubat 2025 22:50
Kurtuluş sonuçtan hiç memnun değil

Kurtuluş
27 Aralık 2024 10:36