Kurtuluş sonuçtan hiç memnun değil

27 Aralık 2024 10:36

Merhaba,

Enpara hesabıma giriş yapmaya çalıştığımda "İnternet ve cep şubesine girişiniz bloke edilmiştir" uyarısı alıyorum. Bunun üzerine müşteri hizmetlerini aradım ve güvenlik sebebiyle girişlerimi kapatıldığını öğrendim. Ancak bu durumun detayları hakkında herhangi bir bilgi verilmedi ve çözüm için geri dönüş yapılacağı söylendi.

Aradan ciddi bir süre geçmesine rağmen tarafıma hâlâ dönüş yapılmadı ve hesabımı kullanamıyorum. Acil durumlarda bu belirsizlik ciddi mağduriyet yaratmaktadır. Güvenlik gerekçesi anlıyorum ancak çözüm sürecinin bu kadar belirsiz ve yavaş olması kabul edilemez.

Bir an önce bu sorunun çözülmesini ve tarafıma detaylı bilgi verilmesini talep ediyorum.

Teşekkür ederim.

22 Ocak 2025 17:00

Enpara internet bankacılığına erişimim, "banka politikaları" gerekçe gösterilerek engellendi. Kredi kartı borcum nedeniyle müşteri hizmetleriyle iletişime geçtim, tutar bilgisi aldım ve tüm işlerimi bırakıp QNB şubesine giderek borcumu ödedim. Ancak buna rağmen ne kredi kartımı kapattılar ne de geri dönüş yaptılar.

Erişimimin engellenme sebebini defalarca sormama rağmen, "banka politikaları" dışında bir açıklama yapılmıyor. Ne kumar oynadım, ne hesabıma farklı birinden para geldi. Şimdi kredi kartımın borcunu ödemiş olmama rağmen hala kartımı kapatmıyorlar.

Banka ile hiçbir ilişkim kalmasını istemiyorum. Kredi kartımın derhal kapatılmasını, tüm işlemlerimin sonlandırılmasını ve mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum. Bu ilgisizlik ve yetersiz iletişim asla kabul edilemez!

14 Ocak 2025 17:58

08.01.2025 tarihinde Enpara'dan bir dekont talebinde bulundum. Ancak aradan 6 gün geçmesine rağmen hala geri dönüş yapılmadı. Hesaplarımın kapatılması üzerine zaten bir şikayet talebi oluşturmuştum ve çözüm sürecindeki belirsizlik ile yavaşlık beni mağdur ediyor. Hem bu sürecin hızlandırılması hem de talep ettiğim dekontun bir an önce tarafıma ulaştırılması için gereğinin yapılmasını rica ediyorum.

Hesapların kapatılmasına dair önceki şikayetimin linki: https://www.sikayetvar.com/enpara/enpara-hesabi-bloke-edildi-cozum-sureci-belirsiz-ve-yavas

Bu süreçte yaşanan aksaklıkların çözülmesini bekliyorum.

27 Aralık 2024 10:51 (Şikayetten 15 dakika sonra)

Merhaba, Talebinizi incelemeye aldık. En kısa süre içinde konuyu detaylı inceleyerek size bilgi vereceğiz. Sevgilerimizle, Enpara.com

27 Aralık 2024 11:09

Merhaba, Müşterimizin talebini inceleyerek 27/12/2024 tarihinde kendisine bilgi verdik. Bize her konuda, her zaman Enpara.com Çözüm Merkezi’mizden ulaşabilirsiniz. Sevgilerimizle Enpara.com

27 Aralık 2024 12:49

Merhaba, Enpara üzerinden bir para transferi talebi için gerekli evrakları hazırlayarak size ilettim. Ancak talebimle ilgisiz bir şekilde, yaklaşık bir saat sonra "Gizli Soru Güncelleme Talebiniz hakkında Bilgilendirme" başlıklı bir mail aldım. Ben böyle bir talepte bulunmadım; yalnızca para transferi işlemi için evrak gönderdim. Bu durum, hem güvenlik açısından beni endişelendirdi hem de işlemlerimin karıştığına dair bir izlenim yarattı. Talebimle ilgisiz olan bu mailin neden gönderildiği konusunda açıklama yapılmasını ve para transferi işlemimin hızlıca tamamlanmasını rica ediyorum. Müşteri memnuniyetini sağlamak adına süreçlerinizi gözden geçirmenizi öneriyorum. Teşekkürler

06 Ocak 2025 23:45

Hala bir geri dönüş alamadım, hesabımın neden kapatıldığına dair net bir yanıt bile vermiyorlar.

Enpara Hesabıma Erişim Engeli Ve Belirsizlik

"Teşekkürler"

Enpara Hesabım Kullanıma Kapatıldı, Bilgi Verilmiyor

27 Ocak 2025 15:36
Enpara Hesabım Kullanıma Kapatıldı, Bilgi Verilmiyor
Sepetim sonuçtan hiç memnun değil

Sepetim
03 Nisan 2025 21:49