Gökhan sonuçtan memnun

Enpara.com 7000 Euro’luk Paramın Kaybolması!

21 Şubat 2024 16:29
profile profile profile
20 Şubat 2024 19:34

Acil çözüm

21 Şubat 2024 16:37 (Şikayetten 7 dakika sonra)

Merhaba, Talebinizi incelemeye aldık. En kısa süre içinde konuyu detaylı inceleyerek size bilgi vereceğiz. Sevgilerimizle, Enpara.com

22 Şubat 2024 12:41

Merhaba, Müşterimizin talebini inceleyerek 22/02/2024 tarihinde kendisine bilgi verdik.

26 Şubat 2024 00:47

17 gün gecikmeli de olsa sorunum çözüldü maddi zararım karşılanmasa da en azından paramı iade aldım. Bir özür maili ya da telefon alabilirdim Sağlık olsun diyelim.

Doğan
Doğan

En paradan bir kurtulabilsek. 2 rekat şükür namazı kılacağım.

Volkan
Volkan

Merhaba gökhan Bey, yaşadığınız sorunun tam tersini bende yaşadım. Amerika'da çalıştığım şirketten maaşımı alıyorum. Enpara hesabıma gelmedi para. Enpara'yı arıyorum para bizde yok diyorlar. Amerika'da ki bankayla iletişime geçiyor şirketim onlarda para bizden çıktı diyor. Para nerede bulamıyorum. CİMER üzerinden şikayette bulundum. Daha önce de CİMER üstünden şikayette bulunduğum da şikayetim sonuçlandığı zaman para hesabıma geçmişti yine aynı durumu yaşıyorum. Siz bu sureci nasıl çözdünüz acaba bilgi verebilir misiniz?

Levent
Levent

Başınıza gelenlere çok üzüldüm son derece sinir bozucu. Size teşekkür ederim bu konuyu bizlerle paylaştığınız için çünkü az önce Enpara'ya başvuracaktım ki videonuzu gördüm sonuna kadar izledim ve başvurmaktan vazgeçtim. Yakın çevreme de ( oldukça da genistir! ) bu durumu anlatacağım. Çok geçmiş olsun.

Aygül sonucu yetersiz buldu

Enpara Bilgilerim Benim İznim Ve Bilgim Olmadan Aile Bireylerimle Paylaşılmış!

Aygül
31 Ekim 2025 15:48
Özcan sonuçtan hiç memnun değil

Enpara Hesabım Keyfi Olarak Kapatıldı Açıklama İstiyorum

Özcan
05 Ocak 16:58
enpara-hesabim-keyfi-olarak-kapatildi-aciklama-istiyorum-1.jpg
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Açıklama Yok, Hesabım Kapatıldı Ve Tekrar Açılmıyor

30 Ocak 16:27