Enpara Vadesiz TL Hesabımda Kullanılabilir Bakiye Blokesi

28 Ağustos 2024 11:49

Enpara bankacılığı vadesiz tl hesabıma kredi kartı olmamasına rağmen kullanılabilir bakiye diye bloke koymuş. Banka benim olan paramı kullanmama yetki vermiyor. Müşteri temsilcileri asla yardımcı olmuyor. Okul harcı için dün transfer yaptığım paranın sadece bir kısmını kullanabiliyorum. Büyük mağduriyet yaşıyorum. Bloke bugün kaldırılmazsa mahkemeye dava açmaya gideceğim. Bu bank benim için bitmiştir.

28 Ağustos 2024 13:49

Enpara hesabıma 15000 TL para gönderildi fakat Enpara hesabımdaki paranın 7500 TL'sine bloke koydu. Ben o parayı acil bir ödeme yapmak için Enpara hesabıma göndermiştim. Talep oluşturdum fakat talebime 10 gün içerisinde yanıt verileceği söyleniyor. Böyle saçmalık olur mu? Benim o paraya çok acil ihtiyacım var, eğer sorunum çözülmezse savcılığa gitmeyi düşünüyorum. Kimsenin parasına böyle 10 gün el koyamazsınız borcum yok bir şeyim yok.

enpara-vadesiz-tl-hesabimda-kullanilabilir-bakiye-blokesi-1.jpg
28 Ağustos 2024 11:52 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Merhaba, Talebinizi incelemeye aldık. En kısa süre içinde konuyu detaylı inceleyerek size bilgi vereceğiz. Sevgilerimizle, Enpara.com

28 Ağustos 2024 13:51

Hiçbir şekilde doğru düzgün bilgi verilmedi, parama neden bloke koyulduğunu bilmiyorum acil bir şekilde parama ihtiyacım var fakat hiç yardımcı olmuyorlar. Hiçbir işe yaramayan bir müşteri hizmetleri var. Acil bir şekilde geri dönüş istiyorum kimsenin parasına el koyamazsınız.

28 Ağustos 2024 13:52

Ayrıca bana talep süresinin 10 gün olduğunu söylüyorlar düşünsenize çok acil bir ödemeniz var ve 10 gün beklemeniz gerekiyor. Bu bankayı artık kimseye önermiyorum

29 Ağustos 2024 14:39

Merhaba, Müşterimizin talebini inceleyerek 29/08/2024 tarihinde kendisine bilgi verdik.

Hülya sonuçtan çok memnun

Hülya
18 Ağustos 2025 22:46
"Sorunum çözüldü"

10 Ocak 2025 20:17
Hatice sonuçtan hiç memnun değil

Hatice
10 Mayıs 2024 13:04
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

08 Eylül 2024 16:48

Enpara Kategorileri