Enpara Şirketim Kredi Kartı Limiti

04 Mart 2024 17:12

Enpara kullanıcısıyım ve aynı zamanda şirketimin POS sistemini de Enpara kullanarak sağlıyorum. Enpara üzerinden şirket kredi kartı için başvuruda bulundum ve 10.000 TL limit ile kartım geldi. Limiti güncellemek istediğimde ise hata alıyorum ve işlem olumlu sonuçlanmıyor. Canlı destekle iletişime geçtiğimde sürekli otomatik yanıtlar alıyorum ve 'daha sonra deneyin' deniliyor. Durumu incelemeleri için talepte bulundum ancak şahsi kredi kartımın 250.000 TL limitine rağmen herhangi bir kayıt açılmadı ve otomatik cevaplarla karşılaştım. Şirketimin ve POS sisteminin aylık hesap hareketlerini görebiliyorsunuz. Bu nedenle 10.000 TL limitin gerekçesini anlamakta güçlük çekiyorum; bu limit bir üniversite öğrencisi için bile düşük kalabilir. Eğer limit artırımı yapılmayacaksa sebebini öğrenmek istiyorum. Aksi takdirde POS sistemimi başka bir firmaya taşımayı düşünüyorum.

01 Mayıs 2024 14:29

Enpara pos QNB Finansbank bankası harici verilen pos cihazını yazar kasaya yüklemiyor. Sürekli reddediliyor, 1 Ocak 2024 tarihi itibari ile pos cihazının yazar kasaya yüklenme şartı var ancak hali hazırda 2018 den beri Enpara şirketim kullanıyorum fakat Enpara ile 3 kez görüşmeme rağmen bu yapılmıyor.

04 Mart 2024 17:20 (Şikayetten 8 dakika sonra)

Merhaba, Talebinizi incelemeye aldık. En kısa süre içinde konuyu detaylı inceleyerek size bilgi vereceğiz. Sevgilerimizle, Enpara.com

05 Mart 2024 09:50

Merhaba, Müşterimizin talebini inceleyerek 05/03/2024 tarihinde kayıtlı olan e-posta adresine yazılı olarak bilgi verdik.

İsmail sonuçtan çok memnun

İsmail
07 Ağustos 2025 10:02
"Harika dakikalar içerisinde mağduriyetim giderildi bu yüzden Enpara'yı seviyorum"
Kılınç sonuçtan hiç memnun değil

Kredi Kartı Limit Artırımı Ve Müşteri Hizmetlerinde Hayal Kırıklığı

Kılınç