Enpara Kartı İle Crunchyroll Üyeliği Yenileme Sorunu

29 Kasım 2024 19:372.477
Muhammet'in Teşekkür Mesajı
İlgilenen ve Crunchyroll adlı anime/çizgi dizi izleme platformunu "yasa dışı bahis" listesinden kaldıran kişilere teşekkürler.

Enpara banka kartımı kullanarak Crunchyroll isimli tamamen yasal anime dizi/çizgi dizi izleme sitesine uzun zamandır üyelik alıyordum. Ancak bugün sabahtan beri üyeliğimi yenilemeye çalıştıkça bana "Enpara.com kartınız ile kanunların yetki verdiği yerler dışında bir bahis, kumar ya da şans oyunu işlemi denediğiniz için işleminiz reddedilmiştir" hatası veriyor ve üyeliğimi yenilememe izin vermiyor.

Sitenin bahis, kumar, şans oyunları ile uzaktan yakından alakası olmamasına rağmen bu hatadan ötürü üyeliğimin yenilenmemesi tam bir saçmalık. Bu konunun düzeltilmesini talep ediyorum.

1 Aralık 2024 18:49 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merhaba, Talebinizi incelemeye aldık. En kısa süre içinde konuyu detaylı inceleyerek size bilgi vereceğiz. Sevgilerimizle, Enpara.com

2 Aralık 2024 13:41

Merhaba, Müşterimizin talebini inceleyerek 02/12/2024 tarihinde Enpara.com'da kayıtlı olan e-posta adresine yazılı olarak bilgi verdik.

Muhammet
2 Aralık 2024 13:51

7 Aralık günü üyelik tekrarı denemesi yapacağım. Duruma göre bilgilendirmede bulunacağım.

Muhammet
7 Aralık 2024 23:24

Enpara'nın Yanlış Anlamalarla Dolup Taşan Müşteri Hizmetleri Deneyimi

1 Aralık 2024 15:125.651

31.11.2024 Tarihinde akşam 9-10 saatlerinde Enpara tarafından illegal bir işlem sebebi ile işlemimin iptal edildiğine da...

Enpara'nın Yanlış Anlamalarla Dolup Taşan Müşteri Hizmetleri Deneyimi

Enpara'dan Anlaşılmaz Başvuru Reddi: Müşteri Olma Mücadelesi

30 Aralık 2024 15:362.526

Cuma günü enpara.com müşterisi olmak için online başvurumu ilettim. Bugün gelen mesajda banka politikaları gereği başvur...

Enpara.com Ve Enkart Sürekli Sorun

25 Mart 2024 11:581.807

"Teşekkür ederim, sorun çözüldü."

Enpara Hesabına Erişim Engeli Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu

25 Ocak 2025 10:341.147

Enpara.com Hesabıma erişimi engelledi. Aktif olarak uzun zamandır kullanmış olduğum hesabımı hiçbir açıklama yapmadan, h...

Enpara Hesabına Erişim Engeli Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu

Celal
Enpara Kanallarım Aktif Hale Getirilmesi

Enpara KanallarımAktif Hale Getirilmesi

İbrahim
Enpara Gereksiz Yere Bloke Koydu!

Enpara GereksizYere Bloke Koydu!

Tolga

Öne ÇıkanKonular