Görkem sonuçtan memnun

Vatan Bilgisayar Ve Electrolux'un Teknik Açıdan Yetersiz Desteği.

Görkem
08 Ocak 2024 10:47

Vatan Bilgisayar'ın internet sitesi üzerinden Electrolux Explore 6 E6EC1-6BST model Espresso makinesi satın aldım.
Ürün espressoyu sorunsuz yapabiliyor.
Fakat buhar çubuğundan sıcak su veya buhar almak istediğinizde makine arkasından kesik kesik bir vurma sesi geliyor. Bu sesin videosunu çekip müşteri hizmetlerine mail gönderdiğimde, cevap olarak sesten bahsetmeyip durumun normal olduğuna dair mail gönderildi. Cevabı alabilmek için 2 gün beklemem ve müşteri hizmetlerini 3 defa aramam gerekti.
Makine ile ilgili sorununuzu teknik birime doğrudan aktaramıyorsunuz, çağrı merkezi yetkilisine konuyu anlatıp teknik servise iletmesini beklemeniz lazım.
Bu itibarla sesin normal olup olmadığına dair kesin ve net bir sonuca varamadım.
Vatan Bilgisayar'ın WhatsApp müşteri hizmetleri hattı ile yazıştığımda ise ürünü kullandığım için iade alamayacaklarını ifade etti. Ürünün performansını nasıl anlayacağını sorduğumda ürün bilgilerinin sitede ve kutu üzerinde yazdığı cevabı verildi. Halbuki ben "deneyim"den bahsediyorum.
Vatan Bilgisayar ve Electrolux'un Teknik açıdan tüketicinin haklarını gözetici bir tutum sergilemesine beklerdim.

08 Ocak 2024 12:19 (Şikayetten 1 saat sonra)

30 Mayıs 2024 17:55

18 Şubat 2025 14:50
Electrolux Espresso Makinesi: 36 Gün Sonra Bozulan Ürün Ve Çözüm Süreci
Electrolux Espresso Makinesi: 36 Gün Sonra Bozulan Ürün Ve Çözüm Süreci
Güvencan sonuçtan hiç memnun değil

Electrolux Espresso Makinesi Tamirde 30 İş Gününü Geçmesi Ve Sonuç

Güvencan
29 Mart 2024 18:45

21 Eylül 2023 12:22
Minel sonuçtan hiç memnun değil

Electrolux EEA111 Espresso Makinesi Garanti Hizmeti Vermiyor

19 Nisan 2024 20:14