Minel sonuçtan hiç memnun değil

Electrolux EEA111 Espresso Makinesi Garanti Hizmeti Vermiyor

19 Nisan 2024 20:14

Electrolux EEA111 Espresso makinesi bir süre kullandıktan sonra makineden su gelmeye ve kahveyi yapamamaya başladı. Sorun büyümesin diye hemen İzmir'deki yetkili servise götürdük. Servis sonrası bu defa aynı sorunla beraber sut köpürtücü de çalışmamaya başladı. 2. Kez servise götürdük tamir edildiği söylendi ancak hala hem su damlatıp kahveyi yapmıyor hem de sut köpürtücü çalışmıyor. Makinenin her yerinden su geliyor. 2. Defa bize çok uzak noktadaki servise gidip gelip üstüne bir şekilde belki idare eder en azından biraz kahveyi yapabilir makinemizi de bozdular. Ve tamir ettik deyip 2 defa bozuk makineyi bize teslim ettiler. Bu sürede böyle oyalanırken simdi garanti suresi doldu. Bu zamana kadar servis adresi, kargo vs konuları ile ilgili maillere cevap veren Electrolux simdi hiçbir mailimize cevap vermiyor. Garanti süresi içerisinde makinemizi bozdular. Hem makinemizden olduk hem 4 kere kilometrelerce yol gidip masraf yaptık. Servis yetkin değilse yetkili servis denilmesin. Tamiratı yapamıyorlarsa yapamıyoruz desinler. Makinemizi tamir edecek servisiniz yoksa mağduriyetimizi telafi edin. Bu makineler tamir edilmiyorsa neden garanti süresi veriliyor

22 Nisan 2024 08:27 (Şikayetten 2 gün sonra)
26 Nisan 2024 15:09

Electrolux çağrı merkezinden arayıp makineyi servise kargolamamı istediler. Kargo ulaşır ulaşmaz hiçbir işlem yapmadan makineyi aynı durumda video çekip sadece ve sadece onarımı tamamlanmıştır diye mail attılar. Uğraştırdıkları yetmiyormuş gibi bir de mal yerine konuluyoruz dalga geçiliyor resmen. Ufak arızası olan makinemi yetkili servis bozdu, Electrolux de hiçbir şekilde arkasında durmadı servis onardık diyorsa yapabileceğimiz bir şey yok dediler. Bu markanın bir garantisi yok

30 Nisan 2024 12:02
Electrolux EEA111 Espresso Makinesi Garanti Hizmeti Vermiyor

Makineyi benimle iletişime geçmeden, nereden elde edildiğini bilmediğim adrese geri kargolamışsınız. Makinenin bir parçası eksik. Eksik parça videolarda da görülüyor. Mailden attığınız videoda görüldüğü üzere fincanı oraya yerleştirebilmek için ızgara çıkarıldı ve sonra unutuldu diye tahmin ediyorum. Eksik parçayı da gönderin. Fotoğrafı ekte.

30 Mayıs 2024 17:55
Güvencan sonuçtan hiç memnun değil

Electrolux Espresso Makinesi Tamirde 30 İş Gününü Geçmesi Ve Sonuç

Güvencan
29 Mart 2024 18:45
İshak sonuçtan hiç memnun değil

31 Ocak 2025 15:52

18 Şubat 2025 14:50
Electrolux Espresso Makinesi: 36 Gün Sonra Bozulan Ürün Ve Çözüm Süreci
Electrolux Espresso Makinesi: 36 Gün Sonra Bozulan Ürün Ve Çözüm Süreci
Hazal sonuçtan hiç memnun değil

14 Mart 2024 11:24

Electrolux Kategorileri