Deniz sonuçtan hiç memnun değil

Electrolux Bulaşık Makinesi: Uzun Süreli Servis Sorunları Ve Müşteri Memnuniyetsizliği

12 Aralık 2024 19:39

27.5.2022 tarihinde Electrolux markasına ait, modeli EEM48300IX olan Yarı Ankastre Bulaşık Makinesi satın aldım.
14 Kasım 2024 tarihinde bulaşık makinesi arıza yapınca Electrolux markasının genel merkezini arayarak ürünün bozulduğunu ilettim ve yetkili servis talebinde bulundum.

Şirket bilgileri şöyledir:
Electrolux Group
Electrolux Dayanıklı Tüketim Mamülleri San. Ve Tic. A. Ş.

Adres: Altunizade Mahallesi İnci Çıkmazı İnci Ofis No:3 Zemin Kat Bölüm:6
34662 Üsküdar İstanbul Türkiye
Telefon: 08502503589

Yetkili servis geldi ve parça değişimi yapılması gerektiğini tarafıma iletti. Ürün halen garanti kapsamında idi. Ücretsiz olarak parça değişimi taahhüt edildi. Gereken parçanın İsveç’ten geleceğini ve bekleme süresi olduğunu belirttiler. Uzun bir süre bekledik. 25 Kasım 2024 günü servisi arayarak durumu sorguladığımızda aynı gün servis gelip bir parça değiştirdi ve aslında bir parçanın daha değişmesi gerektiğini söyledi. Tekrar çalışmadığını görünce bulaşık makinesini evimden alıp, tamir olunca getireceklerini söylediler.

10 Aralık 2024 günü en sonunda durumu sorgulamak için aradığımızda, artık hazır olduğunu söylediler ve gün içinde getirip taktılar. Bu arada gelen yetkili servis elemanı değişmişti. 10 Aralık 2024 günü eve gelip tekrar kurulum yapmalarının ardından akşam bulaşık makinesi yine çalışmadı. İlk şikayetimin üzerinden neredeyse 1 ay geçti ve halen makineyi kullanamıyorum. Ürünü tamir edemeyip, o gün arayıp sorguladım diye aynı gün yine çalışmayan ürünü bana geri getirmişler. 12 Aralık’ta tekrar servisle yaptığım konuşma sonucu aslında eksik parçanın yerine konulmadan makinenin tekrar bana tamir edildi deyip aslında çalışmaz halde verildiğini itiraf ettiler. İlk şikayetimin üzerinden tam 29 gün geçmiş bulunmakta. Ürünüm yarı ankastre olduğu için, ürünün boyutlarına uygun olarak marangoza bir kapak kestirip fazladan masraf yaptım. Ürünün şu anki bedeli 24.900 TL'dir.

Electrolux pişmanlıktır!

12 Aralık 2024 20:20

Ne yazdığı anlaşılmayan tutanak ektedir.

16 Aralık 2024 09:04 (Şikayetten 3 gün sonra)
17 Aralık 2024 11:39

Markanıza hiçbir güven duymuyorum. Kimseye de tavsiye etmeyeceğim. Beni mağdur ettiniz. 1 aydır tamir edemediniz. Garanti kapsamındaki ürünün yenisini vermeniz gerekiyor. Hukuki süreçte görüşmek üzere.

Hasan sonuçtan hiç memnun değil

29 Ocak 2024 19:51
Electrolux Bulaşık Makinesi Tamir Hüsranı
Caner sonucu yetersiz buldu

06 Mayıs 2024 11:19
Ürün Tedarik Edemeyen Electrolux
Ürün Tedarik Edemeyen Electrolux
Busra sonuçtan hiç memnun değil

12 Kasım 2024 20:31
Electrolux Bulaşık Makinesi Mağduriyeti
Tolay sonuçtan hiç memnun değil

Electrolux Servis Sorunları: Çözüm Üretmeyen Hizmet

16 Aralık 2024 10:58