Tolay sonuçtan hiç memnun değil

Electrolux Servis Sorunları: Çözüm Üretmeyen Hizmet

Electrolux Servis Sorunları: Çözüm Üretmeyen Hizmet
16 Aralık 2024 10:58

30.112024 tarihinde 89750/2024 numarası ile arıza kaydı açtırdığım Electrolux marka bulaşık makinem için 05.12.2024 tarihinde Çanakkale'deki yetkili servis tarafından aranarak, cihaz kontrolü için evime gelinde. Üründe arıza olduğu parça gerektiği bildirildi. Parçanın stoklarda olup olmadığı hakkında ilgili yere mail atıldığı bilgisi verildi. Aradan geçen zaman içerisinde 11.12.2024 tarihinde servisi arayarak durum hakkında bilgi istedim, henüz merkezden parça ile ilgili haber gelmediği söylendi. 1-2 gün sonra Electrolux Edremit servisinden arandım, ürünü kontrole geleceklerini söylediler. 14.12.2024 tarihinde bu sefer Edremit servisi geldi. Ürünü kontrole, şikayetlerimizi onlara da anlattık. Bulaşık makinesini sökerek iş yerlerine götürmeleri gerektiğini söylediler. Bu markayı kaliteli olduğunu düşündüğüm için seçtim, daha öncesinde de arıza yapan bulaşık makinesi için ne Çanakkale servisi ne de Edremit servisi net bir çözüm söyleyemiyor. Atölyeye götürüp sökerek kontrol edince çözüme kavuşulacağına inanıyor. Edremit servisi, ama beni inandıramıyorlar. Her iki serviste sonuca ulaşmanın nasıl olacağı hakkında ne yapacaklarını bilmedikleri için ürünün arızası devam ediyor. Bu makine yaklaşık 5 yıl içerisinde en az 2-3 defa arıza yaptı ve hiçbir zaman çözüm tam yaratılmadı. Artık vazgeçtik yeni makine alacağız. Sorunu nasıl çözeceğini bilmeyen servisi olmayan, yedek parça stok bilgisini bile 15 günde veremeyen firmadan kaliteli ürün beklemekte anlamsız oluyor haliyle. Video ve resimler ile hem göstererek hem de dile getirerek şikayetlerimizi anlatmamıza rağmen bulaşık makinesini sökerek atölyeye götürecek servis zaten işi bilmeyen servistir. Bu nedenle Electrolux marka ürün alacak olanların bir kez daha düşünmelerini gerektiğine inanıyorum. Not: Eklediğim video ve resim ürün arızalarının sadece birkaçına aittir, üründe başka arızalarda vardır.

16 Aralık 2024 10:59 (Şikayetten 1 dakika sonra)
Tolay
24 Aralık 2024 10:06

Şikayetlere otomatik olarak aynı cevabı veren Electrolux ama çözüm üretmeyen firma. Şikayet tarihinden 9 gün sonra Edremit servisi tarafından tekrar geri aranarak, ilk ziyaretlerinde aktardıklarını tekrar aktardılar, makinenin neresinin arızalı olduğunu atölyede teste aldıklarında anlaşılacağı, makine tarafından verilen hata kodundan başka yerlerinde de arıza olabileceği aktarıldı. Çanakkale servisi parça değişecek dedi, Edremit servisi atölyede deneme yanılma yapacağız biz böyle çalışıyoruz dedi, bu uygulama 30/40 sene evvel vardı, bende bu çalışma mantığına ikna olmuyorum dedim kendilerine. Ürünü çalıştırıp başında bekleyip, video ve resim çekerek arıza kodunun resmini videosunu gönderiyoruz servise, arızayı anlatıyoruz, ben servis elemanı gibi ürünü kontrol altında tutuyorum uzun uzun, yine yeterli olmuyor, atölyede ürün sökülecek, acaba orasımı, acaba burasımı denene denene makine harap olacak, sonra diyecekler bu makinede şu parça değişti, bu parça değişti bedeli bu. Buna kim inanır? Servise benim ürünüm için evime 150km öteden geleceksiniz, ürünü alıp gideceksiniz, arızanın ne olduğu, çözümün ne zaman olacağı, maliyetinin ne kadar olacağı hakkında hiçbir bilgi vermeden, kurbanlık koyun gibi sizden dönüş mü bekleyeceğiz diyorum, adamlar biz böyle çalışıyoruz "güvene dayalı" diyor. Markaya güven konusu çok geride kaldı bu işlemde, güvenilir marka olsaydı zaten işimiz şimdiye kadar çözülürdü. Bir de Çanakkale ili merkezindeki ürünlere neden Balıkesir Edremit'teki servisin baktığını da anlamadım. Bizim arıza kaydı oluşturmamızın üzerinden yaklaşık 4 hafta geçti. Ben nasıl bir hata yaparak bu markanın ürünlerini almışım kendime şaşırıyorum. Bu kadar yetersiz bir hizmet anlayışı ile ilk defa karşılaştım. En kısa zamanda evimdeki diğer ürünlerini de atacağım. Umarım okuyan herkes için bir geri bildirim oluşturur bu yazdıklarım.

Caner sonucu yetersiz buldu

Caner
06 Mayıs 2024 11:19
Ürün Tedarik Edemeyen Electrolux
Ürün Tedarik Edemeyen Electrolux
Deniz sonuçtan hiç memnun değil

Electrolux Bulaşık Makinesi: Uzun Süreli Servis Sorunları Ve Müşteri Memnuniyetsizliği

Deniz
12 Aralık 2024 19:39
Abdulkadir sonuçtan hiç memnun değil

Mersin'de Electrolux Servis Güvensizliği

Abdulkadir