Electrolux Animal 700 Yedek Parça Temin Edilememesi!

Electrolux
18 Nisan 2024 10:033.995

Electrolux 700 animal serisi şarjlı süpürge aldım. Daha 1 ay kullanmadan süpürge borusunun plastik parçası kırıldı. Normalde kullanıcı kaynaklı bir durum olmamasına ve durduk yere kullanım sırasında kırılmasına rağmen sırf işim erken çözülsün ve şikayet ile uğraşmamak, ürünü kullanmaya devam etmek adına ücretini ödemeye razı oldum ve Ankara Çankaya Teknik Serviste parça siparişini 3 ay önce verdik. Normalde 1 hafta içinde parçayı bekliyoruz demelerine rağmen 3 aydır bir türlü sağlıklı bir dönüş alamadım. Sürekli Genel Müdürlükten dönüş bekliyoruz, diyerek oyalanıyorum. Konu ile ilgili Müşteri Hizmetlerine 1 ay önce şikayette bulunmuştum ve halen dönüş yapılmadı. Tekrar aradığımda halen dönüş bekliyoruz deniliyor. Ürünü 3 aydır kullanamıyoruz böyle bir mağduriyet olamaz. Garanti kapsamındaki bir ürünün, kullanıcı hatası olmayan bir durum için normalde ücretsiz çözülmesi gerekirken, ücret ödenmesi ve halen problemin çözülememesi Electrolux markasından soğutmuş durumda. Normalde bir çok ürününü kullanıyordum ve tavsiye ediyorken böyle bir durumun yaşanması tüm bakış açımı değiştirdi. Acilen ürün tedariğimin sağlanmasını ve genel müdürlükten tarafıma dönüşün sağlanmasını talep ediyorum.

18 Nisan 2024 11:00 (Şikayetten 56 dakika sonra)

Değerli Tüketicimiz Sn. Abdullah Y., Markamızı tercih ettiğinizden ve değerli zamanınızdan vakit ayırıp görüşlerinizi bizler ile paylaştığınız dolayı teşekkürlerimizi sunarız. Görüşleriniz firmamız ve bizler için çok kıymetlidir. Shape living for the better sloganımız ile çıktığımız müşteri memnuniyeti yolculuğumuzda, güvenilir hizmet anlayışı ile çalışan firmamızın, mevcut durumda da yüksek olan standartlarını daha da yükseğe taşıyacak olan önerilere her zaman büyük bir ilgi gösteririz. Sizlere daha iyi hizmet sunabilmemiz için, firmamızın ürün ve hizmetleriyle ilgili düşüncelerinizi bizlerle paylaşmaya devam etmenizi rica ederiz. Bizlere hafta içi ve cumartesi 09:00 – 19:00 saatleri arasında ulaşabilirsiniz. Müşteri Hizmetlerimiz ile iletişime geçmeniz halinde size konu hakkında gerekli bilgilendirme yapılacaktır. Bizlerde en kısa sürede size dönüş yapacağımızı ve konuyu sizlerden tekrar dinlemek istediğimizi bildirmek isteriz. Görüş ve önerilerini paylaşan tüketicilerimize markamıza duyduğu güven için teşekkür ederiz. Electrolux Müşteri Hizmetleri

21 Nisan 2024 11:29

Halen tarafıma ulaşan olmadı. Böyle bir ilgisizlik olamaz

13 Ocak 12:01

Size mesaj atamıyorum Aynı sorunu bende yaşadım 553.60altı. 14.6iki

13 Ocak 10:25

Aynı sorunu bende yaşadım servis kullanıcı hatası dedi ve 3000 TL teleskopik boruyu satmak istedi parça Avrupa'da 20 euro ve servis tarafından satılıyor. Getirtmek zaman alacağı için hiç tanımadığım 3D baskı makinesi olan bir arkadaş buldum. Teleskopik borunun 1/10 fiyatına arkadaşıma 3D baskı yaptırdım. Parcayi yapan arkadaşın iletişimi k******* beye çok teşekkürler. +90 553 6********

Eki aç

Electrolux Süpürge: Garanti Kapsamında Çözülmeyen Üretim Hatası

Umur
20 Aralık 2024 09:382.834

Electrolux hayal kırıklığı merhaba markaya güvenerek 3 ay önce almış olduğum 2 adet animal 700 dikey süpürgemden bir tan...

Electrolux Süpürge: Garanti Kapsamında Çözülmeyen Üretim Hatası

Melih
28 Aralık 2024 17:592.702

Electrolux Animal-700 süpürgemin boru içi dişli şikayeti. 20.05.2024 tarihinde Konya M1 Media Markt mağazasından Electro...

Tümünü Gör
Electrolux Garanti Kapsamında Parça Değişimi

ElectroluxGaranti Kapsamında Parça Değişimi

Burak
Electrolux Süpürge Pişmanlıktır!

ElectroluxSüpürge Pişmanlıktır!

Sevilay
Electrolux Animal 700 Dikey Şarjlı Süpürge Sıkıntısı!

Electrolux Animal700 Dikey Şarjlı Süpürge Sıkıntısı!

Murat
Electrolux Şarjlı Dikey Süpürge Sıkıntısı!

Electrolux ŞarjlıDikey Süpürge Sıkıntısı!

Electrolux Dikey Süpürge Aldım Sadece Bir Defa Deneme Amaçlı Kullandım Çalışmıyor!

Electrolux DikeySüpürge Aldım Sadece Bir Defa Deneme Amaçlı Kullandım Çalışmıyor!

Sultan
Electrolux EP71AB14UG Alt Merdanesi Çalışmıyor