Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

Electrolux Animal 700 Yedek Parça Temin Edilememesi!

18 Nisan 2024 10:03

Electrolux 700 animal serisi şarjlı süpürge aldım. Daha 1 ay kullanmadan süpürge borusunun plastik parçası kırıldı. Normalde kullanıcı kaynaklı bir durum olmamasına ve durduk yere kullanım sırasında kırılmasına rağmen sırf işim erken çözülsün ve şikayet ile uğraşmamak, ürünü kullanmaya devam etmek adına ücretini ödemeye razı oldum ve Ankara Çankaya Teknik Serviste parça siparişini 3 ay önce verdik. Normalde 1 hafta içinde parçayı bekliyoruz demelerine rağmen 3 aydır bir türlü sağlıklı bir dönüş alamadım. Sürekli Genel Müdürlükten dönüş bekliyoruz, diyerek oyalanıyorum. Konu ile ilgili Müşteri Hizmetlerine 1 ay önce şikayette bulunmuştum ve halen dönüş yapılmadı. Tekrar aradığımda halen dönüş bekliyoruz deniliyor. Ürünü 3 aydır kullanamıyoruz böyle bir mağduriyet olamaz. Garanti kapsamındaki bir ürünün, kullanıcı hatası olmayan bir durum için normalde ücretsiz çözülmesi gerekirken, ücret ödenmesi ve halen problemin çözülememesi Electrolux markasından soğutmuş durumda. Normalde bir çok ürününü kullanıyordum ve tavsiye ediyorken böyle bir durumun yaşanması tüm bakış açımı değiştirdi. Acilen ürün tedariğimin sağlanmasını ve genel müdürlükten tarafıma dönüşün sağlanmasını talep ediyorum.

18 Nisan 2024 11:00 (Şikayetten 56 dakika sonra)
21 Nisan 2024 11:29

Halen tarafıma ulaşan olmadı. Böyle bir ilgisizlik olamaz

Size mesaj atamıyorum Aynı sorunu bende yaşadım 553.60altı. 14.6iki

Musa

Aynı sorunu bende yaşadım servis kullanıcı hatası dedi ve 3000 TL teleskopik boruyu satmak istedi parça Avrupa'da 20 euro ve servis tarafından satılıyor. Getirtmek zaman alacağı için hiç tanımadığım 3D baskı makinesi olan bir arkadaş buldum. Teleskopik borunun 1/10 fiyatına arkadaşıma 3D baskı yaptırdım. Parcayi yapan arkadaşın iletişimi k******* beye çok teşekkürler. +90 553 6********

Electrolux Animal 700 Yedek Parça Temin Edilememesi!

Merhaba iletişim bilgilerini bana gönderebilir misiniz? *** *** ****

Umur sonuçtan hiç memnun değil

20 Aralık 2024 09:38
Electrolux Süpürge: Garanti Kapsamında Çözülmeyen Üretim Hatası
Melih sonuçtan hiç memnun değil

28 Aralık 2024 17:59
Electrolux Kategorileri