Hatice sonuçtan çok memnun

08 Şubat 2024 18:45
Hatice'nin Teşekkür Mesajı
“Beni arayarak ürünün değiştirileceğini söyleyen Selma hanıma teşekkür ederim”

Electrolux marka elektrikli süpürgeyi Amazon'dan satın aldım. Ürün hâlâ garanti kapsamında bulunuyor. Süpürge başlığının iki adet tekerleği, zaman içerisinde süpürme işlemi sırasında çıkmaya başladı. Ankara Çankaya'daki teknik servise başvurduğumda 'tekerleklerin garanti kapsamına girmediği' gerekçesiyle talebim reddedildi. Ayrıca, tekerleklerin üzerinde bulunan ve ayrı bir parça olan kırılmış tırnağı da gösterdim. Tırnağın tamirini değil, kendiliğinden deforme olan tekerleklerin değiştirilmesini talep ettim, ancak bu talebim de reddedildi.
Müşteri hizmetlerine durumu aktardığımda, servisle görüşen müşteri hizmetleri önce, servisten aldıkları bilgiyle 'çok çizik var, yıpranmış, kötü kullanılmış ve bu nedenle aksesuarın garanti kapsamına girmediği, ayrıca başka bir parçanın da kırık olduğu için garanti kapsamına alınmadığı' bilgisini bize iletti.
Biz de bu parçanın süpürge ayağı olduğunu, yerde süpürme işlemi yapıldığı için doğal olarak biraz yıpranabileceğini, ayrıca bu parçanın aynı kutudan çıktığını ve 2 yıl garanti kapsamında olması gerektiğini ifade ettik. Kırılmış olan tırnağın bile garanti kapsamına girmesi gerekirken, biz sadece tekerleklerin garantiden değiştirilmesini istedik. Son müşteri hizmetleri iletişiminde, nihayet tekerleklerin garanti kapsamında olduğu ancak çok yıpranmış olmasından dolayı değişim yapılamayacağı ifade edildi. Garantinin bu tarz kullanımda oluşabilecek deformasyonlar için olmadığını düşünüyorum.
Aksesuarın garantiye girmesi gerektiği konusunda servis bilgi sahibi olmadığı gibi, kabul de etmiyor. Müşteri hizmetleri ise iki görüşme sonrasında ancak kabul etti. Durumu değerlendirmenizi rica ediyorum.

09 Şubat 2024 08:50 (Şikayetten 14 saat sonra)
09 Şubat 2024 20:25

Şirketinizin mesajından hiçbir şey anlaşılmıyor. Matbu bir cevap yazmışsınız. Çözümünüz nedir? Problem belli. Talep belli. Cevabınız nedir? Henüz olumlu veya olumsuz bir cevap alamadım.

19 Şubat 2024 16:34
Electrolux Süpürge Başlığı Tekerlek Sorunu

Müşteri hizmetlerinden aranarak bu görselin yüklenmesi istendi. Marka ve model

20 Şubat 2024 12:37

Beni arayarak ürünün değiştirileceğini söyleyen Selma hanıma teşekkür ederim

Abdulkadir sonuçtan çok memnun

Abdulkadir
13 Şubat 2024 22:21
Edanur sonuçtan çok memnun

03 Ağustos 2023 14:13
"Fatma hanıma yardımları için teşekkürler:)"
Electrolux Elektrikli Süpürge Garanti Kapsamına Girmiyor
Fuat sonuçtan hiç memnun değil

12 Şubat 2024 23:58
Electrolux Marka Elektrikli Süpürge Sorunu
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Büşra
07 Ekim 2024 15:22