Klozet Kapakları Sürekli Düşüyor

21 Aralık 2024 22:451.133

10 adet Serel klozet aldım. Ben kendim klozet kullanmıyorum, çocuklar hep 'Kapak hep sırtımda kalıyor' diyordu. Ben de dedim ki demek ki bu model böyledir. Sonra bir kiracı geldi. 'Bu kapak niye durmuyor?' dedi. 'Bilmem,' dedim. 'Olmaz,' dedi. Araştırdım ki bunların hepsi bozuk. Gerekenin yapılmasını istiyorum. Hepsi bozuk olur mu?

18 Ocak 2025 21:30

10 adet klozet aldım kullanmadık yeni kullanmaya başladık 10 âdetin hepsi bozuk kapak durmuyor sırtımıza yaslanıyor servis gelip baktı bunlar iyi kapak değil bunlar değişmesi lazım dedi 2 yılı geçtiği için değişme ücretlidir ben ise ecea dan çok güzel diye 10 daire nin kombilerini beterlerini tuvalet taşlarını klozetleri muslukları her şeyi ecea dan aldım ama ecea bize yanlış yaptı ben tüketici hakem yetine baş vuracağım ve avukata başvuracağım

21 Aralık 2024 22:46 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Sayın Ferat D. Başvurunuz Satış Sonrası Hizmetler birimimize iletilmiştir. Bilgilerinize sunar, sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. ECA-SEREL Çağrı Merkezi

22 Aralık 2024 12:26

Sayın Ferat D. Şikayetiniz kapsamında iletişim bilgilerinizden size ulaşamamaktayız. Çağrı merkezimiz, Şirket Merkezimiz ve/veya adresimizden geri bildiriminizi rica ederiz. Saygılarımızla ECA-SEREL Çağrı Merkezi

Ferat
1 Ocak 2025 15:18

Gelip yaptıkları zaman teşekkürü o zaman iletirim şu an daha gereken yapılmadı

11 Ocak 2025 17:18

Müşterimize bilgi sunulmuştur. Bilginize sunarız. Saygılarımızla ECA Çağrı Merkezi

7 Şubat 2025 10:47

İşin ilginç tarafı herkesin mağdur olduğu bu ürünü tasarlayan bir kişi ECA dan maaş alıyor,

Serel Marka Klozetin Hijyen Sorunu ve Servis İlgisizliği

9 Ekim 2024 16:264.624

"Beylikdüzü ECA servisine teşekkürlerimi iletiyorum, sorunumu kısa sürede çözdüler ve değişim sağlandı, Marka güvenilirliğini göstermiş oldu."

ECA Serel Markasının Kalitesizliği

15 Mart 2024 00:271.684

"Ürünlerimin kutusu ve garanti belgesi olmasına rağmen faturalarını kaybettiğim için garanti kapsam dışıydı fakat iyi niyet çerçevesinde ürünlerimin değişimi sağlandı ve bu süreçte çok yardımcı olundu çok teşekkür ederim."

15 Eylül 2023 15:122.968

Evimizde bulunan iki klozet kapağından (serel vega-2208900002) birisi yaklaşık 5 yıl kullanım sonrasında ön kenar kısmın...

Tümünü Gör
ECA İlgisiz Servis, Kalitesiz Malzeme

ECA İlgisizServis, Kalitesiz Malzeme

Erdem
ECA Serel Klozet Tasarım Hatası Taharet Musluğu!

ECA Serel KlozetTasarım Hatası Taharet Musluğu!

Akif
ECA Serel Friendly Kanalsız Klozet Su Sıçratma Sorunu!

ECA SerelFriendly Kanalsız Klozet Su Sıçratma Sorunu!

Büşra
ECA WC Kanalsız, Suyu Dışarı Atıyor!

ECA WC Kanalsız,Suyu Dışarı Atıyor!

Fatih
Serel 13694 Klozet Sorunu!

Serel 13694Klozet Sorunu!

Elif
ECA Kanalsız Tuvalet Sıkıntısı!

ECA KanalsızTuvalet Sıkıntısı!

Ceren