ECA Servis Hizmetinde Büyük Hayal Kırıklığı

ECA Servis Hizmetinde Büyük Hayal Kırıklığı
Abdülbaki
09 Kasım 2024 11:50

Aile apartmanımız için 5 adet ECA proteus Premix 24 KW kombi aldık. İlk çalıştırma için 10 gündür servis bekliyoruz. Şanlıurfa'daki yetkili servis sürekli "akşam geleceğiz" "Yarın geleceğiz" " şu saatte geleceğiz" dese de gelen giden olmadı. İnsanın aklıyla dalga geçer gibi geleceğiz deyip bizi beklenti içine solup sonradan aradığımızda telefonu dahi yüzümüze açmıyorlar. ECA'nın müşteri hizmetlerine durumu aktarıp şikayet oluşturdum. Buna rağmen herhangi bir ilerleme kaydedemedik. Kış vakti küçük çocuklarımızla, yeni doğan bir kızımızla mağdur olduk. Servisten dolayı bu markayı tercih ettiğimize bin pişman olduk. Kombide servis önemli, arızalanması durumunda bakacak servis yok. Kış vakti ailenizle siz mağdur oluyorsunuz. O yüzden kombi alırken bu durumu dikkate değer bulup bizim gibi pişman olmayan

09 Kasım 2024 11:52 (Şikayetten 1 dakika sonra)
13 Kasım 2024 18:21

Müşterimize hizmet sunulmuştur. Bilginize sunarız. Saygılarımızla ECA Çağrı Merkezi

Mehmet sonuçtan memnun

10 Eylül 2024 12:22
"Müşteri hizmetlerine teşekkür ederim fakat sorunu kendimiz çözüme kavuşturarak halettik yoksa hala sıkıntı içerisinde olacaktık. Yetkili servisten gelen arkadaşlar daha geliştirilmeli."
Sadun sonuçtan hiç memnun değil

Sadun
28 Nisan 2025 15:04
Hacı sonuçtan çok memnun

Hacı
12 Mart 2024 21:17
"ECA Bolge Sorumlusu Buğra beye teşekkür ederim gerçekten kendileri sorunumuzla çok ilgilendiler çözümü gerçekleştirdiler sağ olsunlar..."

ECA Kombi İle Isınma Sorunları Ve Müşteri Hizmetleri Memnuniyetsizliği

Eyüp