Melike sonuçtan hiç memnun değil

Melike
16 Ekim 2023 14:31

Ebebek'ten yeni bir anne adayı olarak Philips Avent emzik aldım. İlk bebeğim olduğu ve yeterli bilgi sahibi olmadığım için emziğin numarasını yanlış almışım. Alışverişimi yaparken ürünlerde bir problem olursa değişim yapabilir miyim diye sordum. Kasiyer arkadaş hepsinde değişim olabileceğini söyledi. Emziklerin olduğu bölümde ben alışveriş yaparken hijyen ürünü değişim olmaz gibi bir ibare asla bulunmuyordu. Değişim için Sakarya Agora AVM ye gittim. Mağaza sorumlusu H**** bey çirkin bir üslupla asla değişim yapamam git nereye şikayet edersen et dedi. 1 saat de dil döksen hiçbir şey olmaz vs dedi. Değişim yapıp yapmamak önemli değil fakat hamile bir insana yüksek ses tonuyla açıklayıcı olmayan ve daha doğmamış çocuğumun emziği kullandığını iddia ettiler. Emziği istersen bırak çöpe atarım gibi cümleler kullandı. Emziği iade edip etmemekten değil fakat kendisinin üslubundan çok fazla rahatsız oldum. Bu ürünler satılırken özellikle kasadaki çalışanların bu ürünlerde değişim olmuyor diye uyarmalarını beklerdim. Mağazadan çıktıktan sonra elim ayağım titriyordu. Kendimi çok kötü hissettim. Kimse kimsenin bebeğine zarar vermek tabii ki istemez. Fakat oradaki çalışanlara bebelog diyebiliyorsanız alışveriş yaparken de lütfen annelere uyarılarda bulunmayı da söylesinler. Ayrıca hamile bir insana o şekilde çirkin bir üslupla ve yüksek sesle konuşulmaz. Yöneticilik vasfından önce insan olma ve empati yapabilme yeteneklerine bakılmalı.

Cansel sonuçtan hiç memnun değil

Cansel
21 Şubat 2025 23:25
Ebebek Mağazasında Ürün Değişiminde Yaşanan Sorun
Hidayet sonuçtan hiç memnun değil

Hidayet
01 Mayıs 2024 22:36
ebebek Ürünü İade Etmek İçin Gittim Aşağılanıp Hakarete Uğradım!

08 Ocak 2024 20:01
Ebebek Ürünlerde Değişim Yapmıyor
İsa sonuçtan hiç memnun değil

Ebebek Hepsiburada'dan Aldığım Ürünü Değiştirmiyor

19 Temmuz 2024 17:27