İsa sonuçtan hiç memnun değil

Ebebek Hepsiburada'dan Aldığım Ürünü Değiştirmiyor

19 Temmuz 2024 17:27

Hepsiburada üzerinden e-bebek satıcılı ürünler satın aldım. Fatura e-bebek tarafından kesilmiş. Kocaeli Kipa AVM'de bulunan e-bebek şubesi değişim veya iade çeki ile işlem yapılacağını belirti. Bir ürünü değiştirdik. Çalışan telefon numarasıyla bile işlem yapılabileceğini siparişi bulabileceğini iletti. Diğer ürün için işlem yaptırmadık İzmit merkezde yaptırırız dedik.

Kocaeli Symbol AVM'de ise inanılmaz bir şekilde "böyle bir işlemin mümkün olmadığını, değişim veya iadenin sadece Hepsiburada'dan yapılabileceğini, e-bebek mağazalarında bunun yapılamaz, satışın bulunamaz olduğunu yapan şubenin yanlışlıkla yapmış olabileceğini" ilettiler. Hatta bir çalışan "bazen yapıyoruz bazen yapmıyoruz" gibi ne dediğinden kendisinin bile haberinin olmadığı laflar etti.

O anda telefonumun şarjı bittiği için fatura numarasını ibraz edemedim ama onlarda telefon numarasıyla bulamamak için her şeyi yaptı. Sonuçta ürünü değiştirmediler. Bu çok bildiğini sanan iki personelinizi ve onun yapamamak üzere teyit aldığı üstü personeli en azından diğer şubedeki arkadaşlarından destek almak konusunda umarım eğitirsiniz.

Elif sonuçtan hiç memnun değil

17 Ağustos 2025 01:27
ebebek-magazasinda-degisim-ve-fatura-sorunu-musteri-magduriyeti-ve-guvensizlik-2.jpg

Gupse
12 Eylül 2024 15:05
Batikan sonuçtan hiç memnun değil

E-Bebek'te Kurumsal Fatura Sorunu Ve Yetersiz Personel Bilgisi

Batikan