12 Mayıs 2023 18:31

Bugün (12.05.2023) Dyson'ın sadece resmi sitesinde satılan ''Dyson V12 Detect Slim Extra (Prusya mavisi/Bakır) '' isimli ürününü teslim aldım. Motor gövdesinde, çöp haznesinde ve ana süpürme başlığı gibi birkaç aksesuarında çizikler olduğunu gördüm. Ana süpürme başlığının içerisinden halı tüyüne ya da kısa erkek saçlarına benzer incecik kıllar dökülmeye başladığını fark ettim. Ürün resmen kullanılmış. Temizleme lüzumu dahi duyulmadan, ya teşhir ya da iade edilmiş ürün gönderildi. Bugün piyasa değeri 14.799,00 ₺ olan ''Premium'' bir ürünün alay eder gibi bu şekilde gönderilmesine görüntülü görüşme yaptığım müşteri temsilcisi bile şaşırdı. Daha önce V8 sipariş ettiğimde de aynı sorunu yaşayıp iade etmiştim. Dyson, müşteri memnuniyeti gözetmeyen, ''ya tutarsa'' bilinciyle teşhir ya da iade edilen kullanılmış 2. El ürünleri müşterilerine gönderen bir firmadır artık benim için. Bunu ikinci süpürge siparişimde de deneyimleyince tezimin sağlamasını yapmış oldum. Sürecimden haberdar edeceğim, şikayetimi ilettim ve harekete geçmelerini bekliyorum. Lütfen ekleyeceğim ürün görsellerini dikkatlice inceledikten sonra sipariş kararınızı verin.

profile profile profile
12 Mayıs 2023 18:45 (Şikayetten 14 dakika sonra)

17 Mayıs 2023 13:05
Dyson Teşhir Ya Da 2. El (İade) Ürün Satıyor!

Şikayetimin ardından bugün 5. Gün. Dyson'dan arayan soran yok. Her gün ben kendim arayıp her yeni bir marka temsilcisine "dünya bir toz bulutuydu! " diye en baştan başlayarak tekrar tekrar ürünün defolarını anlattım. Bugün son bağlandığım temsilci "defolu ürün göndermemiz mümkün değil." :) deyince artık höh deyip, değişim talebimi sonlandırıp iade sürecimi başlattım, şimdi kargo bekliyorum. Endüstriyel tasarımcı biri olarak, temsilcilerin bana komik gelen birkaç komik savunmasını da şuraya iliştireyim: "ürünlerimiz binlerce kez yere vurularak test ediliyor, çizikler şayet toz haznesindeyse lazer kesim sonucu oluşmuş olabilir, pudralama işlemimizden ötürü müşterilerimiz ürünleri pis zannediyor! ". :) Cevaben: "AR-GE sürecinde binlerce kez yere vurulan teste maruz bıraktığınız ürünleri mi kargoladığınızı söylüyorsunuz :) plastikten mamul ürünler kalıp enjeksiyon vs süreçlerden geçer lazer kesim plastik gövdesinde binlerce çiziğe sebep olmaz :) pudra ile kılı ayırt edebilecek mental ve göz sağlığına sahibim :) ". Trajik olan fotoğraflara rağmen bu kaosu yaşamam, dipsiz bir inkarla karşılık almamdı. Üzücü. Done. ;)

Hülya
Hülya
Şikayeti Çözüldü

Ücret iadesi için en az bir ay bekleyeceksiniz maalesef, bir daha Dyson asla almam.

Sema
Sema
Benzer Şikayeti Var

Bana da aldığım ürünler kullanıldığı belliydi geldiğinde, kredi kartımdan izinsiz 17,000 çektikleri ve 1 aydır ödemedikleri için iade yapıp da uğraşmak istemedim. Zaten "koşulsuz iade" bu ürünler nereye gidecek? Hepsini yurt dışına tekrar gönderecek halleri yok. Güvenilmez bir firma. Bir şeyler dönüyor şu anda firmada ve iade paraları ile ilgili çok şikayet var... Kokusu çıkacak elbet

Ecem sonuçtan hiç memnun değil

Ecem
30 Kasım 2023 23:08