Garanti Süresi Dolmadan Kırılan Koltuk Takımı Ve Yetersiz Servis Hizmeti

Garanti Süresi Dolmadan Kırılan Koltuk Takımı Ve Yetersiz Servis Hizmeti
25 Kasım 2024 20:21

Merhaba Doğtaş mobilyadan 30.11.2022 tarihinde almış olduğum koltuk takımının garanti süresi bitmeden. Üç ayağı kırılmıştır. Ve dengesizlik problemi vardır. Servis gelip daha önce tamirini yapıp, alt kısmına ek parçalar koyarak tamirini yaptı. Ancak koltuk takımının diğer ayakları da kırılmaya başladı. Servis talebi oluşturduğumuzda, 15 gün içerisinde gelebileceklerini söylediler. Koltuk takımının garantisi bitmek üzere. Koltuk takımından hiç memnun değilim. Üçlü koltuğa üç kişi birden oturunca ayakları kırılıyor. Doğtaş gibi bir firmanın, bu kadar kalitesiz bir ürün üretmesini anlayamıyorum. Koltuk takımının tekrar tamirini istemiyorum. Yenisi ile değişimini talep ediyorum. Bu konu hakkında yardımlarınızı bekliyoruz. Koltuk takımının arızalı yerleri resim olarak ekte sunulmuştur. Saygılar.

25 Kasım 2024 20:30 (Şikayetten 8 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Talebinizle ilgili olarak çözüm ekiplerimiz sizinle max. 48 saat içerisinde iletişime geçecektir. Saygılarımızla.

26 Kasım 2024 15:57

Değerli Müşterimiz ; Telefon görüşmemizde konu hakkında sizlere gerekli bilgilendirmeler yapılmıştır. Sorunun çözümü için gerekenin yapılacağından emin olabilirsiniz. Anlayışınız için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla, Çözüm Merkezi DOĞTAŞ

İlkay sonuçtan hiç memnun değil

İlkay
05 Şubat 2024 12:23

Atilla
14 Mart 21:03
Doğtaş Mobilya'nın Sürekli Geciken Ve Yetersiz Servis Hizmeti
Pinar sonuçtan hiç memnun değil

Pinar
16 Mart 2024 16:42
İlknur sonuçtan çok memnun

İlknur
07 Ocak 15:35
"Merhaba, Şikayetim, ilgili ekip tarafından çözülmüştür. İyi çalışmalar."
Erdal sonuçtan hiç memnun değil

Erdal
26 Nisan 21:43