Doğtaş Mobilya Lento Köşe Koltuk Takımı Süngeri Eşit Değil!

19 Ocak 2024 14:381.423
18 Ocak 2024 18:26

Doğtaş'tan 2 ay önce almış olduğum lento model köşe koltuk takımı üzerindeki 3 parça oturma minderinden birinin diğerlerine göre daha göçük ve daha yumuşak olduğundan dolayı şikayet oluşturdum. Gelen servis sorunu kabul etmedi Ve oturma minderlerinin yüksekliğinin aynı olamayacağını söyleyerek üründe hata olmadığını savundu. Bölge servisi de şikayetimi dikkate almayarak sorunu kabul etmedi Piyasadaki diğer koltuklara göre daha pahalı olmasına rağmen kalitesi ve Doğtaş markasına güvenerek bu koltuğu aldığıma gerçekten pişmanım. Doğtaş'ın nasıl bir kalite anlayışı var gerçekten anlayabilmiş değilim hakkımı sonuna kadar Hakem Heyeti de dahil her mecrada arayacağım

19 Ocak 2024 14:40 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamızı tercih etmiş olduğunuz için teşekkür ederiz. Bu talebinize ilişkin olarak çözüm ekibimiz sizinle en kısa sürede iletişime geçecektir. Ürün ve hizmetlerimiz ile ilgili her türlü bilgi, talep ve önerileriniz için bize ulaşarak daha hızlı ve kolay destek alabilirsiniz. Saygılarımızla, Çözüm Ekibi

19 Ocak 2024 15:46

Değerli Müşterimiz ; Telefon görüşmemizde konu hakkında sizlere gerekli bilgilendirmeler yapılmıştır. Sorunun çözümü için gerekenin yapılacağından emin olabilirsiniz. Anlayışınız için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla, Çözüm Merkezi DOĞTAŞ

23 Mart 2024 07:47

Maalesef hiçbir şey yapılmamıştır böyle bir sorun yok denilmiştir kısaca, göz ile bile bakıldığında sünger hatası var ama biz tek parça sünger kullanıyoruz denilmiştir. Bir daha asla tercih etmeyeceğim.

Melike
Melike
Benzer Şikayeti Var
22 Mart 2024 18:33

Merhaba ürünün problemi çözüldü mü benzer sorunu bende yeni aldığım takımda yaşıyorum ne yazık ki

Teslim Edilmemiş Koltuk İçin Uzun Gecikme Ve Kötü İletişim

Yağmur
1 Haziran 17:11276

Büyükçekmece Mimaroba Doğtaş şubesinden 26 Mart tarihinde Legna koltuk takımı için kredi kartına taksitli olarak toplam ...

Ali
3 Mart 23:181.500

Ankara Doğtaş Exclusive Siteler 3 şubesinden Doğtaş Moderna koltuk takımı ve yemek masası sandalyelerini satın aldım. Ür...

Tümünü Gör
Doğtaş Mobilya 2 Aylık Koltuğumun Ortadan Sökülmesi

Doğtaş Mobilya 2Aylık Koltuğumun Ortadan Sökülmesi

Gözde
Doğtaş Hatalı Gönderdiği Ürünün Arkasında Durmuyor!

Doğtaş HatalıGönderdiği Ürünün Arkasında Durmuyor!

Eylül
Doğtaş Firması İle Yaşadığım Berbat Süreç

Doğtaş Firması İleYaşadığım Berbat Süreç

Gözde
Doğtaş Mobilya Değişimin Yapılmasını İstiyorum

Doğtaş MobilyaDeğişimin Yapılmasını İstiyorum

Kadriye
Doğtaş Legna Koltuk Takımı Hüsranı!

Doğtaş Legna KoltukTakımı Hüsranı!

Yunus
Doğtaş Mobilya Ve İlgisiz Fabrika Yetkilileri