Furkan sonuçtan hiç memnun değil

05 Temmuz 2024 16:46

27.04.2024 tarihinde Doğtaş Küçükyalı mağazasından Costa model sabit yemek masası aldım. Ürünü yaklaşık 2 aydır kullanıyoruz. Üzerine su dökülmesinden kaynaklı, masa tablasında şişme meydana geldi ve servis çağırdık. Servis çalışanı, su dökülmesi halinde silinmiş olsa dahi masanın kenarlarından su çekebileceğini söyledi ve masanın su çekmesini kullanıcı hatası olarak değerlendirdi. Ben bir yemek masası aldım, bu bir bilgisayar masası değil. Tabii ki üzerine su vb. Sıvı dökülecek. Garantisi var denilen ürünün bu haller dışında zaten ne gibi bir problemi olabilir. Doğtaş maalesef ürününün arkasında duran bir firma değil, tercih edilmemesi gerektiğini düşünüyorum.

05 Temmuz 2024 16:50 (Şikayetten 3 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Talebinizle ilgili olarak çözüm ekibimiz sizinle en kısa sürede iletişime geçecektir. Saygılarımızla,

08 Temmuz 2024 09:21

Değerli Müşterimiz ; Telefon görüşmemizde konu hakkında sizlere gerekli bilgilendirmeler yapılmıştır. Sorunun çözümü için gerekenin yapılacağından emin olabilirsiniz. Anlayışınız için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla, Çözüm Merkezi DOĞTAŞ

Furkan
08 Temmuz 2024 09:36

17500 TL değerindeki masaya 7200 TL tadilat ücreti istiyorsunuz. Çözüm dediğiniz bu mu gerçekten? Kaldı ki bu ücreti verip masayı yaptırsam dahi, yeni gelende de aynı problem yaşanacak, su dökülmesinden bu kadar kolay etkilenen bir yemek masası olmaz. Vatandaşı aldatmaktan başka bir şey değil bu.

Habibe sonuçtan çok memnun

Habibe
30 Kasım 2023 12:38
"Sorunum giderildiğii için teşekkürler"
Sefa sonuçtan hiç memnun değil

Sefa
04 Ekim 2024 13:00
İsmail sonuçtan memnun

İsmail
26 Eylül 2024 22:07
"Sorunum çözüldü teşekkür ederim"
Doğtaş Mobilya Yemek Masası
Doğtaş Mobilya Yemek Masası
Okan sonuçtan çok memnun

Okan
18 Ekim 2023 10:35
"Sorun giderildi"
Semra sonuçtan hiç memnun değil

Semra
02 Şubat 2024 17:54