MNG Kargo Nenehatun Şubesi Kargo Teslimatı Yapmıyor!

MNG Kargo Nenehatun Şubesi Kargo Teslimatı Yapmıyor!
29 Temmuz 2023 16:13696

MNG Kargo Erzurum Nenehatun şubesi kargomu getirmedi.
Gönderi Numaraları :5206******64,5594****9108,457058034620.
Daha önce iade ettiğim kargom olduğu için bu kargomu da 'keyfi' olarak bana getirmedi. Aradığımda da daha önceki kargonuz iptal olmuştu 'bunu da almazsınız diyerek getirmedik' dediler. Tamamıyla keyfi bir yorum yaparak kargo bekleyen müşteriyi mağdur ettiler. Bir de kargo açıklamasına 'Teslimat Denemesi Başarısız' yazmışlar. Ben hayatımda böyle bir şey ne gördüm ne duydum. Geçmişte kargo iptal ettiyseniz yeni kargonuz size getirilmiyor!
Müşteri odaklı değil tamamen 'keyfiyet ' üzerine bir kargo sistemi kurulmuş. Bir de 'gelip şubeden alabilirsiniz' diyorlar. Ben kargomu kendim alacaksam MNG Kargo neden var? Neden kargo ücreti ödüyoruz? Çalışanlarınız neden görevlerini yapmıyorlar ve 'keyfi' karar verip kargomu getirmiyorlar? Bir de şube de kargo ile ilgili konuştuğum kişilerin üslubu çok bozuk sanki zoraki iş yapıyorlar sanki MNG Kargo bedava kargo hizmeti veriyor da lütuf olarak kargo dağıtımı yapıyorsunuz. Lütfen Bu 'keyfi' uygulamaya son verip insanların kargolarını teslim edin. Nenehatun Şubenizdeki çalışanlara gerekli uyarıları yapın.

31 Temmuz 2023 09:27 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Müşterimiz; Kurulduğu ilk günden itibaren sektördeki yeniliklerin öncüsü ve uygulayıcısı olan MNG Kargo, hizmet verdiği tüm kişi ve kuruluşların ihtiyaçlarına en hızlı ve güvenli şekilde çözüm üretip, var olan çalışma birlikteliğini yarınlara geliştirerek taşımaktadır. Müşterilerimizden gelen şikayetleri bu kapsamda kurumsal markamızın varoluş hedefine hizmet eden önemli bir fırsat olarak görerek titizlikle değerlendirmekte ve süreç çalışmalarımızda dikkate almaktayız. Bu kapsamda öncelikle görüş ve önerilerini bizimle paylaşan tüm müşterilerimize markamıza duyduğu güven için ayrıca teşekkür ederiz. Çözüm merkezimiz yaşadığınız sürecin memnuniyete dönüştürülmesi için çözüm alternatiflerini oluşturuyor ve sizinle hızlı bir şekilde irtibata geçecektir. Saygılarımızla MNG Kargo Müşteri Deneyimi Müdürlüğü #İşimizdeÖncüyüz #SorumluluğumuzBüyük

31 Temmuz 2023 09:40

Çözüm falan sunduğunuz yok. Kargom gelmedi. Çalışanlarınız kargoyu getirmiyor. Dağıtıma çıktı gösterip teslim edilemedi düşüp şubede bekletiyorlar. Dağıtıma çıkartmamalarına rağmen üstelik bir de arayıp gelin kendiniz alın diyorlar. Hem kargo ücreti alıp hem de kargoyu teslim etmiyorsunuz. İnsanları mağdur ediyorsunuz.

MNG Kargo Erzurum Nene Hatun Şubesi Sorun Yaşama

Ezgi
31 Temmuz 2023 10:23535

"Kargoları teslim ettikleri için teşekkürler. Ancak 3 günün sonunda, sürekli aramalarımız sonucunda teslim edildi.cok umudum yoktu kargocular sürekli tutarsız konuştuğu için teslim edileceğinden ama sanırım buraya şikayet ettiğimiz için genel merkezden birinin ilgilenmesi sonucu teslim edildi."

MNG Kargo ile İletişim Sorunu ve Kaybolan Kargo

Furkan
3 Ekim 2024 16:541.572

"Teşekkürler ama şubelerinizi teftiş etmeniz gerektiğini düşünüyorum kuryeler gerçekten insanların işini zorlaştırıyor"

MNG Kargo ile İletişim Sorunu ve Kaybolan Kargo

MNG Kargo Adres Teslim Kargomun Sorunlu Yolculuğu

Mine
7 Şubat 2024 00:39433

"Yardımları için sinan beye teşekkür ederim"

MNG Kargo Adres Teslim Kargomun Sorunlu Yolculuğu

MNG Kargo Paketim Teslim Edilmedi!

Murat
23 Haziran 2023 16:19756

MNG Kargo'dan geç gelen kargo hakkında bir şikayet belirtmek istiyorum. Pazartesi günü internetten yaptığım alışverişler...

MNG Kargo Gelen Kargoyu Geri Götürdü.!

Feyza
6 Aralık 2023 01:13442

"Ayşe hanıma teşekkür ederim hızlı çözümü için, mağduriyetimi giderdiği için. Getiren kuryeye de kibarlığından dolayı teşekkürler."

Tümünü Gör
DHL Ecommerce Türkiye Yanılttı!

DHL Ecommerce TürkiyeYanılttı!

Erdi
DHL Ecommerce Türkiye Mesai Saatlerinde Kapalı

DHL Ecommerce TürkiyeMesai Saatlerinde Kapalı

Muhammet
Çamura Kargo Bırakan DHL

Çamura Kargo BırakanDHL

Nurgül
DHL Ecommerce Türkiye 2 Defa Kırık Ürün Geldi!

DHL Ecommerce Türkiye2 Defa Kırık Ürün Geldi!

Arda
DHL Ecommerce Türkiye Hasarlı Teslimat

DHL Ecommerce TürkiyeHasarlı Teslimat

Silvan
DHL Ecommerce Türkiye Bilerek Kırık Hasarlı Kargo Teslim Etti, Kargo Olarak Öyle Gelmiş!

DHL Ecommerce TürkiyeBilerek Kırık Hasarlı Kargo Teslim Etti, Kargo Olarak Öyle Gelmiş!

Efe

Öne ÇıkanKonular