Aybüke sonuçtan memnun değil

MNG Kargo İzmit Kuruçeşme Şubesi Kargomu Teslim Etmiyor

MNG Kargo İzmit Kuruçeşme Şubesi Kargomu Teslim Etmiyor
08 Temmuz 2024 13:45

Trendyol'dan almış olduğum satıcılı 9331674653 sipariş numaralı çift mekanizmalı tül ürünüm 2 gündür kargo şubesinde hareketsiz bekliyor. Bugün aradım ürün çok uzun olduğu için teslim edememişler. Bu benim sorunum mu? Satıcı parasını peşin aldı siparişimi oluşturdum kargo firması da nakliye bedelini aldı ama ben hizmet alamıyorum MNG Kargo'dan? T trend yola yazdığınızda temsilciler zaten ah efendim vah efendim yok şuna teşekkür ederim bilmem ne diye saçma sapan gereksiz samimi bir dille konuşup asla çözüm sunmuyor. Benimle bu dille konuşulmasından oldukça rahatsızım. Bazı yerlerde kurumsal dil baki olmalı. Ki belirli satıcıları üstlere çıkarıyor diğerleri kazanamıyor gerçekten Trendyol için bir araştırma süreci başlatılmalı.
MNG araca sığmadığını yarın teslim edeceklerini iletti ve beb asla güvenmedim. Resmen beni anlık başlarından savmak için söylediler. Araca sığmaması durumunda olası tüm siparişlerin sığabileceği araçlar temin edilmeli. Ben konsol takımı sipariş verseydim araca sığmıyor diye teslim edemeyecekler miydi yine? Daha çok para kazanmak için normal arabalarla çalışmasınlar o zaman? Büyük kargo firması araçları kullanılsın. MNG Kargo kuruçeşme şubesi hakkında yaptırımda talep ediyorum. Firmanın Üst mevkisi bu yaptıklarını bilsinler. MNG Kargo kuruçeşme şubesi arabalarla çalışan kötü bir şubedir. Kargo araçları ya yatıyor ya da hiç temin edilmemiş. Hemen ürünümün teslimatını istiyorum!

09 Temmuz 2024 00:23

Gerçekten dalga mı geçiliyor anlamadım? MNG Kargo ile teslim edilen Trendyol gönderim evime teslim edildi. Ve ben buraya değil iş adresime teslim olacak dememe rağmen kargo görevlisi inatla hayır adres burası dedi ama ben adres değiştirme olarak güncelledim. Trendyol ile iletişime geçtim sistemsel hata olmuş dediler. 2,5 metre ürünü ben nasıl götüreceğim acaba? Ürünümü MNG Kargo'nun alıp doğru adrese teslim etmesini istiyorum. Zaten kargom geç geldi zor bela teslim ettiler onu da yanlış adrese fatura adresime getirdiler.

mng-kargo-izmit-kurucesme-subesi-kargomu-teslim-etmiyor-6.jpg
mng-kargo-izmit-kurucesme-subesi-kargomu-teslim-etmiyor-3.jpg
mng-kargo-izmit-kurucesme-subesi-kargomu-teslim-etmiyor-2.jpg
mng-kargo-izmit-kurucesme-subesi-kargomu-teslim-etmiyor-1.jpg
08 Temmuz 2024 13:51 (Şikayetten 5 dakika sonra)
Aybüke
Aybüke
20 Temmuz 2024 10:31

Ne yazık ki hiçbir çözüm sunamadılar. Sadece adresinizden iade alabiliriz dediler ki bana lazım olan kargomun doğru adrese götürülmesiydi. Kendi şartlarımla götürdüm. Umarım bir daha bu kargo firması ile yollanmaz gönderilerim

Oğuz sonuçtan çok memnun

27 Ocak 2024 15:50
Çınar sonuçtan çok memnun

09 Temmuz 2024 21:01
"Gün içerisinde çözüme ulaştım çok güzel ilgilendiler teşekkürler MNG."
Trendyol'dan MNG İle Yapılacak Kargom 18 Gündür Gelmiyor
Ayşegül sonuçtan çok memnun

23 Ekim 2024 17:54
MNG Kargo Teslimat Sorunu Ve İlgisiz Hizmet
MNG Kargo Teslimat Sorunu Ve İlgisiz Hizmet
Yusuf sonuçtan çok memnun

16 Kasım 2023 12:02
"Merhaba Ahmet bey adında çözüm ekibinden biri aradı çok kibar üslubu doğru gerçekten kurumsal düşünen naif bir insandı. Kendisine çok teşekkürler ederim iyi ki varlar bu çalışanlar"
Esra sonuçtan çok memnun

22 Eylül 2023 10:45
"Teşekkür ederim sorunum çözüldü"
MNG Kadosan Şubesi Ürünü Getirmediği Halde Teslim Edilemedi Gösteriyor

DHL eCommerce Türkiye Kategorileri