MNG Kargo Hasanpaşa Şubesi Müşteri Temsilcisi Ve Kurye Sorunu

İpek
26 Ekim 2023 17:01362

MNG Kargo Hasanpaşa şubesi teslimatı kafasına göre yapıyor, 2 hafta üst üste kendileriyle problem yaşadım. Önceki teslimatta kurye adrese dahi uğramadan kargoyu gerisin geri şubeye bırakmıştı, tarafım aranmadı, bilgilendirme mesajı ise akşam ulaştı ki bütün gün adresteydim.

İkinci vaka da aynı ay içerisinde yine tarafım aranmadan rızam alınmadan kargonun kapıya bırakılması oldu. 4 paketten 3'ü oradaydı ve eksik teslim edilen kargo ile ilgili destek almak için aradığımda şubedeki müşteri temsilcisi hanımefendi tarafından şikayetim dinlenmek yerine ve laflar ağzıma tıkıldı, hanımefendi benimle laf mücadelesine girmek için epey çaba gösterdi ve susturmaya çalıştı.

En son telefonu çat diye masaya koyup gitti. Ben böyle büyük bir kabalık görmedim. Şikayetçiyim, MNG Kargo'yla çalışmamak için özen gösteriyorum. Gerçekten kötü bir şube.

26 Ekim 2023 17:02 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetvar aracılığı ile bizlere iletmiş olduğunuz geri bildirim tarafımıza ulaşmıştır. Konuyla ilgili detaylı inceleme yapılarak çözüm merkezimiz tarafından geri dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, MNG Kargo A.Ş. Müşteri İlişkileri Yönetimi.

MNG Kargo Siparişleri Adrese Teslim Etmeyip Şubeye Bırakıyor

Mesut
13 Kasım 2023 11:38387

"Genel merkezden arayan Müşteri temsilcisi çok saygılı ve çözüm odaklı oldu teşekkürler ederim tekrardan"

MNG Kargo Siparişleri Adrese Teslim Etmeyip Şubeye Bırakıyor
2 Destek1 Yorum

MNG Kargo Kargoları Getirmiyor, Şubeye Telefon İle Ulaşamıyoruz

Turgut
13 Haziran 2023 00:2056

MNG Kargo iki seferdir verdiğim siparişi adreste size ulaşamadığı için verilememiştir diyor ve kendimiz gidip bize çok u...

MNG Kargo Teslim Edilememe Sorunu

Özlem
22 Temmuz 2023 01:04265

"Benimle telefondan görüşme sağlayan Muhammet bey e ilgili ve kibar tavrından dolayı teşekkür ederim."

MNG Kargo Kuryesi Kargomu Dış Kapının Önünde Bırakıp Gitmiş

Aykut
13 Kasım 2023 12:09505

"İletişim için teşekkür ederim"

MNG Kargo Çalışanlarınız Adınızı Düşürüyor

Dilara
6 Mayıs 2024 19:13553

normalde adresime sürekli sipariş verdiğim MNG Kargo'dan bugün kargonun gelmediğini öğrendim. Şubeden kargomu aldım an...

Tümünü Gör
Çamura Kargo Bırakan DHL

Çamura KargoBırakan DHL

Nurgül
DHL Ecommerce Türkiye Kargo Mağduriyeti!

DHL EcommerceTürkiye Kargo Mağduriyeti!

Büşra
DHL Ecommerce Türkiye Kargo Sorunu

DHL EcommerceTürkiye Kargo Sorunu

Aydın
DHL Ecommerce Türkiye Gözlük Kutusu Kırık Bir Şekilde Geldi!

DHL EcommerceTürkiye Gözlük Kutusu Kırık Bir Şekilde Geldi!

Furkan
DHL Ecommerce Türkiye Ürünün Kutusunu Paramparça Gönderdi

DHL EcommerceTürkiye Ürünün Kutusunu Paramparça Gönderdi

Ali
DHL Ecommerce Türkiye Kargomu Havuza Düşürmüş!

DHL EcommerceTürkiye Kargomu Havuza Düşürmüş!

Şeyma

Öne ÇıkanKonular