Merve sonuçtan memnun

MNG Kargo Göksun Şubesi Ürünümü Teslim Etmedi!

04 Temmuz 2024 19:12

772636465203 takip numaralı MNG Kargo ürünüm Afşin şubesinden teslim edilmedi. Siparişim MNG Kargo ile yola çıktı benim bulunduğum Göksun ilçe de MNG Kargo'nun şubesi bulunmuyor. Gönderimin sabah Afşin şubesi tarafından teslim edileceği şeklinde mesaj geldi. Mesai bitiminde sizi adresinizde bulamadık kargonuzu şubeden alabilirsiniz şeklinde mesaj geldi. Dağıtıma çıkan kargodan mesai saatleri içinde ses çıkmıyor mesai bitiminde bana mesaj geliyor evde yoktunuz diye. Ben sabahtan beri evdeyim gelen olmadı üstelik telefon numaram da kendilerinde mevcut arayan da olmadı. Bu firma sürekli aynı şeyi yapıyor kargo dağıtıma çıktı şeklinde mesaj atıyor dağıtıma çıkmıyor, daha sonra sizi adreste bulamadık şeklinde mesaj geliyor, bu olayı birkaç sefer yaşadım. Mesai bitimi olduğu için telefonlara da bakmıyorlar. Göksun ilçesinde bulunan MNG Kargo'dan şikayetçiyim!

04 Temmuz 2024 19:12 (Şikayetten 1 dakika sonra)
Merve
Merve
05 Temmuz 2024 14:41

Çözüme dair hiçbir şey yapılmıyor. Maalesef

20 Mart 2024 18:25
MNG Kargo Ürün Teslim Etmedi
Cemil sonuçtan hiç memnun değil

20 Şubat 2024 12:44
MNG Kargo Demek Paranızla Rezil Olmanız Demektir.
Övgü sonuçtan memnun

09 Ağustos 2023 12:08
Sinan sonuçtan memnun

10 Temmuz 2024 12:57
"Sorunumda bana yardımcı olup çözüme kavuşturan ve beni bir daha şube ile görüşmek zorunda bırakmayan MNG müşteri hizmetlerinden Sinan beye çok teşekkür ederim"
Fatih sonuçtan çok memnun

19 Temmuz 2023 12:49
"Çözüm ekibinden Emine hanim çok yardımcı oldu kendilerine teşekkür ederim"

DHL eCommerce Türkiye Kategorileri