Amazon Kargo Paketlerinin Açılması Ve Hasarlı Teslimat

Amazon Kargo Paketlerinin Açılması Ve Hasarlı Teslimat
13 Kasım 2024 13:36487
Renan'ın Teşekkür Mesajı
Ahmet Bey ' e konuyla ilgilendiği için çok teşekkür ediyorum. Sorunlarımı çözmekte yardımcı oldular, çok sağ olun

2 Aralık 2024 11:16

13 Kasımdaki şikayetim :Amazondan siparişim biraz önce teslim edildi. Kargomu aldığımda paketin ve içindeki ürünlerin paketlerinin yırtık olduğunu gördüm. Siz nasıl kargoları açıp içlerine bakabiliyorsunuz? Bu yaptığınız kabul edilemez. Neyi merak ediyorsunuz da içini açıp bakabiliyorsunuz? Başka hiçbir kargo şirketinde böyle bir durumla karşılaşmamıştım. İşinizi düzgün yapamıyorsanız hiç yapmayın.

02 Aralık : Amazon üzerinden aldığım siparişlerim biraz önce teslim edildi. Yine kargom açık bir şekilde teslim edilmiş ve diş macunun içinde ne olduğu merak edilerek kutusu açılmış. 1 ay olmadan 2. Ye aynı durumu yaşıyorum. Bulduğunuz çözüm bu mu? Yine kargom birileri tarafından açılıp bakılmış, çözüm sıfır. Bu işi düzgün yapamıyorsunuz. Arayıp halledeceğiz kusura bakmayın diyorsunuz ama çözüm yok. Müşteri memnuniyeti sıfır, çözüm odaklılık sıfır. Geçen kargodan sonra neyi hallettiniz de kargom aynı şekilde ulaştırıldı? Yine arayıp kusura bakmayın demeniz hiçbir şey ifade etmiyor.

Eki aç
Eki aç
13 Kasım 2024 13:46 (Şikayetten 9 dakika sonra)

Sayın Renan Ö. MNG Kargo'yi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. MNG Kargo olarak, yirmi yılı aşkın süredir, kusursuz teslimat ile herkesin hayatına değer katma ve sektördeki yeniliklerin öncüsü olma vizyonumuzla, müşterilerimize dünya standartlarında hizmet sunmaya devam ediyoruz. Müşterilerimizden aldığımız tüm geribildirimleri hizmet standartlarımızı yükseltmek için önemli bir fırsat olarak değerlendiriyor, bu verileri analiz ederek operasyonlarımızı daha iyi hale getirmek için kullanıyoruz. Bu kapsamda çözüm merkezimiz temsilcimiz Sınan, Amazon Kargo Paketlerinin Açılması Ve Hasarlı Teslimat konulu ve 30644978 numaralı başvurunuzun memnuniyete dönüştürülmesi için çözüm alternatiflerini oluşturuyor ve sizinle hızlı bir şekilde irtibata geçecektir. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü şikâyet, bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi ilettiğiniz takdirde de sizinle irtibata geçilecektir. Görüş, talep ve önerilerini bizimle paylaşan tüm müşterilerimize markamıza duyduğu güven için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, MNG Kargo Müşteri Deneyimi Müdürlüğü

Renan
4 Aralık 2024 14:25

26 Haziran 2024 21:09523

"Sorunum giderildi. İlgililere çok teşekkür ederim."

11 Aralık 2024 14:27295

MNG Kargo Şikayeti: Bilinçli Hasar Sayın Yetkili, Kargomun teslimat sürecinde yaşadığım ciddi bir sorunu bildirmek ist...

11 Kasım 2023 10:36263

"İlginiz için teşekkür ederim"

12 Eylül 2024 13:27338

MNG Kargo neredeyse bütün getirdiği kargolarım hasarlı ve yırtık bir şekilde getiriyor. Şu an gelen kargomda kutusu yırt...

Öne ÇıkanKonular

DHL eCommerce Türkiye Kategorileri